Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fender Molded Hard Case

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
679907 10 Ekim 2023 2 Kasım 2023 18:43 106 2
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.

4.700 TL


Hard case’i yakın arkadaşımdan ikinci el olarak aldım. Ürünün kilitleri sağlam, içinde ve alt kısmında hiçbir sıkıntı yok. Aşırı korunaklı bir case ve içinin yün-pamuk karışımı olması da ayrı bir hava katıyor, gitarını pamuklara sarmak isteyenlere önerilir :)

Case’in üst köşelerinde ufak kırıklar var, o kırıklar da arkadaşım konsere giderken hava yolu şirketinin ihmali sonucunda oluşmuş ve buna rağmen asla gitara hiçbir zarar gelmemiş. Ben kırık köşelere siyah bant çekerek kullandım, fotoğrafta kırık kısımların görünmesi için bantları söktüm. Bu kırıklar istenirse tamir edilebilir ama çok gerektiğini düşünmüyorum, tercih sizin. Bu case ile bu şekilde sağanak yağmurda bir kilometre yürümeme rağmen asla içeri su sızması olmadı.

Case’in Türkiye’de satışı yok, ancak yurt dışı fiyatlarına baktığımda fiyatların 300 Euro bandında olduğunu gördüm. bu fiyatın üzerine müzik ekipmanlarından alınan yüksek gümrük vergilerini ve diğer vergileri ekleyince 0 fiyatı için oluşan fiyatı tahmin edebilirsiniz. Bu yüzden oldukça uygun bir fiyat yazdığımı düşünüyorum. Çok cüzi miktarda pazarlık olabilir fakat lütfen bunu suistimal etmeyin.

Tüm ekipmanımı yer değişikliği dolayısıyla satıyorum. Diğer ilanlara profilimden ulaşabilirsiniz. Toplu alım yapmak isterseniz paket ücret sunabilirim.
Lütfen alışverişlerinde tam olarak kimlik bilgilerini, iletişim bilgilerini almadan, satıcıya tam olarak güven duymadan para transferi yapma!
kosedekiyalniz
Alican Badıllı
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
27 İstanbul 8 Nisan 2017 11 Haziran 2023 18:24 9

Alışveriş önerileri