Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Psychedelic Rock grubu kurmak istiyorum.

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
680288 15 Kasım 2023 29 Kasım 2023 07:39 68 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Psychedelic Rock!

İki yıldır gitar çalıyorum sonradan fark etme ile gitarımın elime aldıgım ilk günden beri bir psychedelic yorumlar ile çalındıgnı fark ettim, tabii ki o zamanlar daha türün ismini bile bilmiyordum. Bursa'da yaşıyorum. kendimce müzik yapmaya denemekten bıktıktan sonra The Gonzo's isimli bir grup kurmuştum, hiç kimse benim kadar hevesli değildi, ben de çözümü burada aramaya karar verdim. Bildiginiz gibi keyboard bu türün olmazsa olmazı, nitekim davul da öyle, biraz saman hissi uyandıralım, eğer tripteyseniz seçiminiz John Bonham olsun! Ayrıca bahsetmeden geçmeyelim bass gitar önemsenmeyen ve şakalara konu olan bir enstrüman olsa da hepimizin aslında bildiği gibi çok çok önemli. Yapacağımız müziğin genelde enstrümantel olacağını düşünsem de cevredeki insanlar sesimiz güzel oldugunu söylerler, bu düşünce ye katılmasam da.

Ses olarak bahsedecek isek, -katılımcıların katacağı ses tabi ki bahsedeceğim sesi evirecektir ama- fuzz (aşırı olmasa da), tiz, ama biraz da o zamanların pop müziği gibi planlıyorum, ki o zamanların pop müziği sesi gayet hoştur. (Early Years 65-68)

Katılımcılara ve herhangi bir enstümana da açığım, mesela flüt ve banjo çok yakışırdı, ama banjonun burada olabileceğini sanmıyorum...

Bana şu iki mail adresinden ulaşabilirsiniz: [email protected] ve [email protected].

Bilgisayarımdaki eski kayıtlardan oluşturduğum ve paylaştığım doğaçlama kaydımı haberler kısmında bulabilirsiniz...
Yeni Garaj
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
34 İstanbul 16 Mayıs 2023 ? 1301