Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

17 Yıllık Eğitmenden Elektro Gitar Dersi

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
680513 4 Aralık 2023 14 Mayıs 2024 15:12 65 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Merhaba..
2007 yılından bu yana, yüz yüze derslerimin yanı sıra (yüz yüze derslerimi kendi evimde İstanbul / Kadıköy yakasında veriyorum) dünyanın birçok farklı ülkesinde bulunan öğrencilerime de Zoom programı üzerinden online elektro gitar, akustik gitar ve klasik gitar dersleri vermekteyim. Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Japonya, Dubai, İsrail, Katar, Kıbrıs, Almanya ve Fransa gibi ülkelerdeki öğrencilerimle düzenli olarak dersler yapmaktayım.

Müzik hayatım boyunca pop, rock, funk, metal, blues gibi farklı müzik tarzlarında çalmış bir gitaristim. Bu deneyimim, öğrencilerime çeşitli müzik türleri üzerinden gitar öğretmek için bir fırsat sağlıyor.

Modern Müzik Akademisinden mezunum. İlk gitara 1997 yılında başladım ve o gün bugündür gitar çalıyorum ve ilk özel ders vermeye 2007'de Yamaha Müzik Okulunda başladım ve devamında çeşitli yerlerde eğitmenlik yaptım. 2010'dan bu yana tüm derslerimi kendi evimde veya online veriyorum. 2002 yılından beri profesyonel olarak da sahne alıyorum.

Ders Programım gitara sıfırdan başlamış hobi olarak çalmak isteyen yada iyi bir temel eğitimle kendini geliştirmek isteyenler için düzenlenmiştir. ( Pop, Funk, Blues, Rock, Metal ve türevleri)

Derslerin genel hali ;

* Parmak Açma Egzersizleri
* Sağ ve Sol El Teknikleri (Alternate picking, Economy Picking, Legato, Bend, Vibrato, Tapping, Sweep Picking vs..)
* Pena Teknikleri ve Tutuşu
* Gamlar, Aralıklar ve Formülleri
* Armoni
* Nota Okuma ve Yazma
* Ritimler
* Tüm Akorlar ve Nasıl Oluştukları
* Modlar Nedir Ne İşe Yarar
* Triadlar
* CAGED Sistemi
* Solo Nasıl ve Neye Göre Atılır
* Akor Çevrimleri
* Chart Nasıl Yazılır
* Metronomla Nasıl Çalışılır ve Çalışma Teknikleri
* Efekt Pedalları Neler
* Ekipmanlar Hakkında Ön Bilgiler
ve daha bir çok konu..

Gitarım Yok Ne Alabilirim?

Gitar derslerime katılan öğrencilere, tarzlarına ve bütçelerine uygun gitar ve amfi seçenekleri sunmaktayım. Tanıdığım müzik mağazalarından sizin için indirim de alabilirim.

Online Görüşme Talep Edebilir miyim?

Tabii ki! Derslerim hakkında görüntülü görüşmek isterseniz, birbirimizi tanıyıp neler yapabileceğimizi konuşabileceğimiz ve detaylı bilgi alabileceğiniz bir görüşme ayarlayabiliriz. Bu görüşme, ders gün ve saatimizi belirleyip derslerimize başlamadan önce yapacağımız önemli bir adımdır.
Görüşmeye katılanlar, görüşme sonunda ders almak zorunda değildir! Buradaki amaç, tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmaktır. İsteyen herkes bu görüşmeye katılabilir. Eğer siz de gitar çalmayı öğrenmek veya becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, görüntülü görüşme için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Hafta da 1 Saat Ayda Toplam 4 Ders Bireysel Online ve Yüz Yüze Ders Ücretim : 2400TL (1 ders 600TL)

dogukanvolkan.com sayfamı inceleyebilirsiniz.

Sağlıklı ve Müzikle Kalın..
Yeni Garaj
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
34 İstanbul 16 Mayıs 2023 ? 1301