Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Davulcu Grup Arar!

İlan no Kayıt tarihi Güncelleme tarihi Okunma Cevaplanma Mesaj gönder
680688 23 Aralık 2023 6 Ocak 2024 08:04 41 0
Cevabınız üyeye GaRaJ mesajı olarak gönderilecektir.
Not: Proje ilgisini çeken Bireysel yahut davulcu ve klavyecisi olmayan-arayan hazır ekipler ulaşabilir.

İsmim Arda. 11 yıldır Bateri eğitmenliği yapmaktayım. Viyana'da bateri üzerine eğitim aldım ve aktif olarak eşimle kurduğumuz kendi okulumuzda bateri dersi vermekteyim.

Daha önce Türkiye ve yurtdışında 20 den fazla ekip ile çaldım, çalıştım, sahne aldım. Geçtiğimiz 3 yılda bir sanat okulu kurduk ve yoğunluk sebebiyle müziğe ara vermek durumunda kaldım.

Bahçeşehir bölgesindeki okulumuzda yalıtımlı bir davul stüdyomuz var. Dersler genelde akşam 21-22 gibi bitiyor ve ders bitimlerinde kendi stüdyomuzda çalışmaları yapabiliriz. İhtiyaç duydukça başka bir stüdyoya da gidilebilir ancak başlangıçta ihtiyaç duyulacak temel ekipmanlar mevcut ( davul, mixer, mikrafon, amfi vb)

Eşim de konservatuarlı piyanist, akademik çalışmalarını tamamlayarak yazdan sonra klavye ile ekibe dahil olacak. Bu süreçte temeli oturtup sahne de yapılabilir coverlar ile, bestelere de girişilebilir.

Hard'n Heavy, Glam, Hard Rock benzeri "yüksek tuşeli" bir sound ile aslında tarz kısıtı olmadan bir altyapı oluşturup nihayetinde albüm projesine çevirecek uzun yıllar çalışabilecek bir ekip oluşturmak istiyoruz. Bu süreçte coverlar ile sahne de yapılabillir tabi.

Yaşça tercihen bize yakın (25-35), bahçeşehir ya da yakınlarında oturan (provaları ders bitiminde yapacağımız için trafik sorunu olmayacaktır bahçeşehir yakınında oturanlar için de), Enstrümanına hakim, Disiplin konusunda sorun yaşatmayacak

-Elektro Gitar (1 ya da 2)
-Bas Gitar
-Vokal (Şart değil ancak gitar da çalabilirse avantajımıza olur)

Bunun yanı sıra Davul ve Klavyeci arayan provalar için bahçeşehire gelebilecek ekipler de ulaşabilir.

Güncel kendi kurum konserlerimiz dışında performans olmadığından referans instagram; @bahcesehirbateridersi @akademieflatun çokça içerik var incelemek isterseniz.

Detaylar İletişim için whatsapp 0554 727 48 40 tan mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
Yeni Garaj
 
Yaş Şehir Kayıt tarihi Son ziyaret İlan sayısı
34 İstanbul 16 Mayıs 2023 ? 1298