''Sinema sevenler'' kolonisi

''Sinema sevenler'' kolonisi :: Ana sayfa


sİnEmA::SiNeMa::sİnEmA::SiNeMa::sİnEmA::SiNeMa::sİnEmA::SiNeMa::sİnEmA::SiNeMa::
s::::::::::::i:::::::::::::::n::::::::::::::::e::::::::::::::m::::::::::::::a

copyright © 2005-2012 cinema colony entertainment

Koloni komiseri

•sacredsoul•

Kurallar

GaRaJ'ın genel kuralları'na ek olarak:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
-----Tüm zamanların en iyi 10 filmi------
1. The Godfather (1972)
2. Schindler's List (1993)
3. Psycho (1960)
4. Pulp Fiction (1994)
5. Citizen Kane (1941)
6. The Shawshank Redemption(1994)
7. The Shining (1980)
8. Forrest gump (1994)
9. Goodfellas (Sıkı Dostlar)
10. Taxi Driver (1976)

Duyurular

Vizyonda>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Amerikan Gangster

Oyuncular:Denzel Washington,Russell Crowe,Cuba Gooding Jr.
Yönetmen:Ridley Scott
Konu:Oscar ödüllü yıldızlar Denzel Washington ve Russell Crowe, Oscar ödüllü yapımcı Brian Grazer, yönetmen/yapımcı Ridley Scott ve Oscar ödüllü senaryo yazarı Steven Zaillian, uyuşturucu ticaretinin en acımasız gangsteri olarak tanınan Frank Lucas’ın Harlem sokaklarından başlayıp suç dünyasının zirvelerine tırmanışının ve Harlem sokaklarına adalet getirmeye kararlı bir polis tarafından alaşağı edilişinin gerçek öyküsünü anlatmak için güçlerini birleştirdiler. Ortaya muhteşem bir film çıktı: Amerikan Gangsteri

Frank Lucasın sessiz ve derinden yükselişini başlangıçta kimse fark edemez. İkinci Dünya Savaşı sonrası kente boy göstermeye başlayan siyah suç patronlarından Bumpy Johnsonun sessiz ve sakin mizaçlı yardımcısıdır. Patronunun aniden ölmesinden sonra kendi uyuşturucu imparatorluğunu kurmak için iktidar odaklarının açık kapılarını tek tek keşfetmeye başlar. Sonunda Amerikanın kendine özgü başarı öyküsünün tamamen kendisine ait versiyonunu yaratır.

Frank Lucas hiç okula gitmediği halde New York sokaklarında edindiği inanılmaz bir bilgi birikimi vardır. Kent içi uyuşturucu ticaretine hakim olurken uyguladığı zeka ürünü katı kurallara dayalı çalışma etiğini oluştururken sokaklardan edindiği deneyimi kullanmaktadır. Lucasın diğer uyuşturucu patronlarından en belirgin farkı, sokaklara daha nitelikli ürünü daha düşük fiyata pazarlamaktır. O artık sadece New York kentinin değil, ülkenin önde gelen suç örgütlerinin de bir numaralı yıldızı haline gelmiştir.

Kelebek ve Dalgıç

Julian Schnabelin yönettiği ve Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Marie-Josée Croze ile Anne Consignyin oynadığı Dalgıç ve Kelebek vizyondaki yerini alıyor.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 43 yaşında sol gözünün görme yetisi hariç bütün bedensel fonksiyonlarını yitiren Jean - Dominique Bauby hayatı zihninde yaşamaya başlar ve dış dünyayla bağını sol gözü aracılığıyla kurar. Film, gerçek yaşam hikâyesinden yola çıkılarak hazırlandı.


Yakında>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Ben Efsaneyim

Francis Lawrencein yönettiği ve Will Smith, Thomas J. Pilutik, Salli Richardson ile Alice Braganın oynadığı Ben Efsaneyim ülkemizde 25 Ocak 2008 de vizyona girecek olmasına rağmen ABD de hatrı sayılır bir gişe başarısı yakaladı.

Kontrol altına alınamayan bir virüse bağışıklık gösteren bir bilim adamı olan Neville, bu virüs nedeniyle New Yorkta hayatta kalmış tek insandır.Üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir, salgının mutanta dönüştürdüğü kurbanlar pusuya yatmış bir hata yapmasını beklemektedirler. Nevillei ayakta tutan tek şey bir tedavi bulma ümididir.

____________________________________________________________________
www.moviewavs.com
www.sinema.com
www.beyazperde.com

Son katılanlar

Toplam 195 katılımcı

Son mesajlar

Toplam 1142 mesaj

Koloni ayarları


Okumak

Bu koloninin içeriğini sadece koloninin üyeleri takip edebilir

Yazmak

Bu koloniye sadece koloninin üyeleri yazabilir

Katılmak

Şu anda ''Sinema sevenler'' kolonisinin üyesi değilsiniz.


Exe Müzik

E-posta

Şifre

Unutma beni


Üyelik
Şifre hatırlatma
GaRaJ'da şu anda
51 üye, 702 ziyaretçi
dolaşıyor
Liste:
Orion Records