Atatürk Kültür Merkezi - Taksim - İstanbul

Adres

Taksim Meydanı

Tarif

Taksim Meydanı


GaRaJ'daki ilgili yorumlar

ahh ah 11 senedir düzeli olarak cıktığım bir konser sahnesi vardır..
yıkılcak diyorlar amkcocu..
5 Ocak 2008 Cumartesi | Yazan: amalthe
Arkadaşlar AKM 2006-2007 sezonuna her zaman olduğu gibi yeniliklerle girdi. Ben yine büyük salonda ayrılmış koltuğuma oturup bütün kışı sahnede olan bitenleri izleyerek geçirmeyi planlıyorum. Bu arada balkon çok kötü ya. Dört perde Carmen izledim balkonda ve tövbe ettim. :))
30 Ekim 2006 Pazartesi | Yazan: sadecemüzik
bu sene bol bol ziyaret ettiğim bir yer. ayrıca adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlar. nadiren aksilikler çıkabiliyor. gece kraliçesinin detone olup orkestrayı beklememesi vs. gibi :)) hangi temsili izlediysem sahne dekoru, kostümler her şey muhteşemdi. sadece otello'nun kostümlerini beğenmedim. adamlar bugünkü gibi giyinmişer :)) neyse... bakıp daldığım bir yer. umarım ilerde AKM'de seyirci koltuğunda değil de sahnede olurum.
13 Eylül 2006 Çarşamba | Yazan: sadecemüzik
operadaki hayalet müzikalini çalmak için sabırsızlanıyorum...
devlet duy sesimizi !

:)
20 Temmuz 2006 Perşembe | Yazan: •jeanluc•
Müzikal, bale ve operaların sahnelendiği salon kocaman iken; konserlerin verildiği salonun küçük olması çoğu zaman bilet bulma sıkıntısına yol açmakta bende. Öfleyip püfleyerek döner kapıdan dışarı çıktığımda, "Bir dahakine daha erken davranmalıyım!!" veya "Bu kısır döngüden kurtulmalıyım!!" benzeri cümleleri kurmama neden olmakta ve beni strese sokmaktadır ayrıca. Ama güzeldir ve öğrenci işi fiyatlarıyla ideal kültür merkezleri arasındadır. Bir gün "Operadaki Hayalet" operasının sahnelenmesi hayalini taşıdığım yerdir aynı zamanda.
1 Temmuz 2006 Cumartesi | Yazan: wren
saygi duyulasi olaganustu mekan.
25 Haziran 2005 Cumartesi | Yazan: -_FiniscH_-
Atatürk Kültür Merkezi, içerisinde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü, İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü, İstanbul Modern Folk Müzik Topluluğu, Türk Müziği Topluluğu ve daha anımsayamadığım birçok kurumun temsillerinin yapıldığı bir kültür merkezidir.içerisinde küçük ve büyük olmak üzere iki adet sahne, oda tiyatrosu sahnesi, piyanolu ve piyanosuz birçok çalışma odası, büyük koro çalışma salonu, türk müziği topluluğu çalışma salonu, büyük orkestra çalışma salonu, bal stüdyosu, borsa catering restaurantı bulunmaktadır.küçük salon ve büyük salon içerisinde profesyonel ses kaydı yapılabilecek techizat vardır.Yani bir bakıma İstanbul'daki en büyük stüdyo akmdir de diyebiliriz...Atatürk Kültür Merkezi'nin hemen yanındaki otopark, bu otoparka giden yol ve demir bariyer ile ayrılmış şerit, AKM'ye aitti.Otopark kısmı Trafik Vakfı'na kiralanmıştır.Otopark dolu olduğunda AKMde çalışan sanatçılar, önündeki kuyruğa girmeden sağ taraftaki demir bariyerle ayrılmış şeritten geçme ve otoparka kuyruk beklemeden girme hakkına sahiptir (böyle bir durumda sıradayken yanınızdan bir araç görevliler yardımıyla geçerse tepki göstermeyin :)
24 Haziran 2005 Cuma | Yazan: •jeanluc•
Tiyatroyla aranız iyiyse her an bi tüyatrocuyla tanışma şansınız var.Önünden geçerken hep iç çektiğim bi yer. :/
13 Nisan 2005 Çarşamba | Yazan: Ktulu


Konu ile ilgili yorumunuz

Cross

E-posta

Şifre

Unutma beni


Üyelik
Şifre hatırlatma
GaRaJ'da şu anda
6 üye, 54 ziyaretçi
dolaşıyor
Liste:
Orion Records