Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

OKO Tango Duo ile Milonga

25 Ağustos 2012 Cumartesi 23:00
Türkiye ve Orta Avrupa'da yıllardır Quartet olarak tango müziği yapan OKOTANGO; bu kez grubun kurucusu, Piyanist Özdener Koyutürk ve Arjantin'li Bandoneonist Gustavo Battistesa ile duo olarak Jeansanat'ta sahne alıyor. Milonganın Dj'liğini de İrfan Yüksel yapacak.

2000 yılından bu yana; özellikle tango dansçıları için müzik yapan grup; bu performansında, Türk ve Arjantin tangolarının en sevilen ve bilinenlerini seslendirerek , tango dinleyicilerine hitap edecek.
OKOTANGO duo'nun repertuarında Necdet Koyutürk, Fehmi Ege, Necip Celal Antel, İbrahim Özgür gibi unutulmaz Türk Tango bestecilerinin eserlerini yanı sıra, Carlos Gardel, Anibal Trollio, Farancisco Canaro, Carlos Di Sarli gibi Arjantinli bestecilerin Tango, Milonga ve Valsecitoları yer almaktadır.

Türkiye'de Tango Müziğinin yerleşmesinde ve yayılmasında büyük katkıları olan unutulmaz besteci Necdet Koyutürk'ün oğlu olan ve Tango Müziğini yıllardır icra eden Özdener Koyutürk ile Juan D'Arienzo, Color Tango, Atillo Stampone gibi ünlü orkestralarda çalan ve 2007 yılından bu yana ise OKOTANGO 'da çalmakta olan Gustavo Battiessa'nın bu performansını, dilerseniz yemeğinizi yerken, dilerseniz içkinizi yudumlarken dinleyip, isterseniz partnerinizle dans ederek izleyebilirsiniz.

Kaçırmamanızı öneririz.

Saat 21:00

Bilet Ücreti Tam: 20 TL
Öğrenci: 15 TL

Yorumlar

Aynı gece