Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Enrique Iglesias

24 Ekim 2012 Çarşamba 20:00
24 Ekim 2012 Çarşamba
Yer: KüçükÇiftlik Park
Kapı açılış: 18.00
Biletler: www.biletix.com/etkinlik-grup/35239790/ISTANBUL/tr

Albümleriyle dünya çapında 70.000.000'dan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Enrique Iglesias,muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile 24 Ekim akşamı UNILIFE Organizasyou ile Küçükçiftlik Park'ta sevenleriyle buluşacak.

Sahip olduğu 390 ödül ile ödül rekortmeni olarak tanımlanan sanatçı, "Hero" , "Tired of Being Sorry", "Taking Back My Love", "Heartbeat", "Bailamos" gibi sayısız hitini İstanbullu müzikseverlere söyleyecek.

Bu güne kadar, 9 stüdyo albümü ve 2 Greastest Hits Complation albümü bulunan Iglesias, yeni albüm çalışması öncesinde vereceği konser ile uzun süre adından söz ettirecek.

Son albümü ile satış rekorları kıran ünlü sanatçının "Tonight" şarkısı ile yakladığı başarı onu Billboard listelerinin Micheal Jackson'dan sonraki kralı haline getirdi. Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer de, Enrique'yu tanrılaştıran hayranlarını haklı çıkaran cinsten... Her performansında hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Iglesias'ın, İstanbul konserinde neler olacağı şimdiden merak konusu...

www.unilifeturkey.com
facebook.com/pages/KucukCiftlik-Park/196827573731984
twitter.com/KucukCiftlik
facebook.com/unilifetr
twitter.com/unilifeturkey

Yorumlar

Aynı gece