Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MFR PRESENTS : BOK VOL ONE

7 Mart 2015 Cumartesi 23:00
''BOK VOL ONE''

Sahne alan tüm artistlerin kendi müziklerini canlı performans olarak icra edeceği bir elektronik müzik serisidir. Karanlık müzik sektörünün içinde, insan dışkısı gibi estetik kaygıdan uzak ve biçimsiz müzik dinlemek isteyenler için düzenlediğimiz bu gece, bir dışkı kadar görgüsüz ve cesur olacak. 9VSS, Felix Motto, OtherMan, Gökalp K & Savai ve Badmixday'in performanslarıyla gerçekleşecek olan serinin ilki 7 Mart Cumartesi Peyote canlı sahnede! Ayrıca ''Best of MFR'' disklerini girişte ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

#bokplanet

www.movingforwardrecords.com

LINE UP

9VSS (Percussion, Ambient) Live

Şimdiye kadar ürettiği ses parçalarını bir ses gezintisi halinde sunarak ilk canlı performansını 7 Mart cumartesi Peyote'de gerçekleştirecek. Gezintimiz orman, kumsal ve uzay boşluğu arasında gerçekleşebilir.

soundcloud.com/9vss


Felix Motto (Ambient, Glitch) Live

Geçtiğimiz aylarda "Moving Forward Records' üzerinden YE//EP 'yi yayınlayan Felix Motto 7 Mart cumartesi, glitch, ambient ögelerini içeren canlı performansı ile Peyote'de.

felixmotto.bandcamp.com


OtherMan (Alternative Electronic, Bass) Live

Alışmış olduğumuz OtherMan tarzının sınırlarını yıkan taze bir performans anlayışı ile 7 Mart cumartesi Peyote sahnesinde.

soundcloud.com/theotherman


Badmixday (Electronica, Glitch, Ambient) Live

2013 yılında electronic/hiphop albümü komplxThngs Ep'yi bağımsız olarak yayınladı ve 2014 yılında Moving Forwards ailesine katılarak kool Asia ep'yi yayınladı.Badmixday hazırlıklarını sürdürdüğü yeni albümünden de parçalar barındıran canlı performansı ile 7 Mart Peyote sahnesinde

soundcloud.com/badmixday


Gökalp K & Savai (Beats) Live

Tektosag Records'tan "Tape One" isimli albümlerini yayınlayan ikili hem albümdeki parçalarını hem de yayınlanmamış çalışmalarını seslendirmek üzere sahnede olacaklar.

soundcloud.com/savai
soundcloud.com/gokalpkanatsiz


Giriş: 10₺

Yorumlar

Aynı gece