Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Club Bangkok with DJ Sarıyılan (aka SEZYUM) @ Babylon

21 Ekim 2012 Pazar 00:00
CLUB BANGKOK BABYLON SEZON AÇILIŞI

Açılışları severiz. Sevmeyen insanları ise sevmeyiz, hatta kızarız onlara, hatta tartaklarız onları, hatta üst üste 9 defa kaç yaşında olduklarını sorarız, hatta kaldırım taşı atıp kafalarının pekmezini akıttığımız bile olmuştur. Mavi haplarımızı içmeyi unutmuştuk o gün, hep o yüzden olmuştu, eğer buradan okuyorlarsa özürlerimizi diliyoruz.

Neyse açılışlardan bahsediyorduk, sevdiğimiz bazı açılışlardan bahsetmek gerekirse:

1.Mediamarkt Açılışları: İşten eve uğrayıp hanım ne hazırladıysa yedikten sonra bir tas has hoşaf içerek evden kutsal destinasyona doğru yola çıkarız. Hanım yanımıza yolluk kuru köfte de hazırlamıştır, allah razı olsundur. Sabah 07.00'de olacak açılış için 23.00 sularında destinasyonda hazır oluruz. Yeni bir Mediamarkt açılışına varmak Mordor'a varmak ile eşdeğerlidir. 8 saatlik bekleme maratonu itişmeler, uzun eşşekler, el ve arap şakaları eşliğinde bittikten sonra %60 indirim ile aldığımız Minton MP3 çalar ve Show marka plazmalarla mutlu mesut evin yolunu tutarız.

2.Galeri Açılışları: Elde und avuçta olmadığından dolayı beleş, yani hiç para vermeden alınan alkollü içecekleri seviyoruz. Sanatı da seviyor gibi yapıyoruz. 'Evet, sanatçı burada çizdiği patateslerle yoksulluğu anlatırken at üstündeki kadın toplumun zorbalığına başkaldırıyı simgeliyor' gibi sözler sarfederek ucuz şarap ve Bazooka votka içmeye bayılıyoruz. Gönül isterdi ki oto galeri açılışlarından da bahsedelim fakat edemiyoruz çünkü havalı değil.

3.Paralel Evrendeki 2020 İstanbul Olimpiyatları Açılışı: İpini koparan müzisyenin, cambazın, jönün, uğursuzun, güzel ablanın akın ettiği olimpiyat açılışları gibisi var mı? Cevap veriyoruz: yok. Güzel allahımın da yardımıyla alacağımız 2020 Olimpiyatları Açılış Töreni her gün rüyamıza giriyor, aklımızı kaldırıma bırakmak üzereyiz. Düşünsenize Hakan Şükür'ün taşıyacağı Olimpiyat Meşalesi, İsmail YK'nın deri eldiveniyle yapacağı özel sahne şovu, Ajda Pekkan'ın 130. doğum günü şerefine düzenleyeceği potpuri, İbrahim Erkal'ın sahnelere dönüşü, Can Bonomo'nun şapkası, Acun'un açılış şerefine düzenleyeceği halı saha turnuvaları ve daha bir sürü şey...

4.Sütyen Açılışı: Noel kutlayan bir ülkede yaşıyor olsaydık 'Just like Christmas morning' diye betimleyebileceğimiz kutsal açılış. Doğum gününde gelen hediyelerin bile içinde ne olduğunu hafif salladığınızda, arkadaşınızın zengin / fakir olmasının verdiği ipuçlarından veya sevgilinizin masum yet erotik tavrından tahmin edebilirsiniz. Amma velakin bu sütyen denen şirret varlığın açılışı gibisi yoktur. Gizli meme, yok meme, tepsi meme, florasan meme, sütlaç meme gibi içinden ne çıkacağını bir türlü kestiremediğiniz Lost adası gibi bir açılıştır bu. Bu arada Wonderbra'yı bulan insanlara birkaç sözümüz olacak: Yatacak yeriniz yok arkadaşlar.

5.Club Bangkok Babylon Açılışı: Fedon, Charlie Sheen ve Yıldız Tilbe'den oluşan tuhaf entourage'ı bile hoplatacak bir eğlence tarzına kimse hayır diyemez. Diyenlere saygı duyarız ama döveriz de. Saygıyla döveriz. 'Evet efendim şimdi bir de kroşe geliyor efendim', 'Tabii efendim, Cankulodvandaym tekmesi ağzınızdan öper efendim' gibi laflarla döveriz. Dövüş kulübünün dışında Two Door Cinema Club ile Çetinkaya ayakkabıdan yarın yokmuşcasına rakı içmek, The Strokes eşliğinde Acne ceket yakmak, Guns N Roses şerefine burundan beyaz leblebi çekmek, The Presets'e kadeh kaldırıp Hakan'ı üst kattan aşağı atmak gibi eğlenceler var. Gelmeyen dizini döver diye düşünüyoruz.

Dizini dövmek istemeyenler 20 Ekim Cumartesi Babylon Ana Sahne'de gelip Club Bangkok ve Kaan Sezyum'u Fatih Terim'in Müfit Erkasap'ı tokatladığı gibi dövebilirler.

20 Ekim Cumartesi
Babylon Ana Sahne
Warm Up: Sarıyılan AKA Kaan Sezyum
30 TL

Yorumlar

Aynı gece