Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

CEYL'AN ERTEM "Ütopyalar Güzeldir & Soluk @ Shaft / Kadıköy

23 Kasım 2012 Cuma 22:00
Ceyl'an Ertem'in ikinci solo albümü "Ütopyalar Güzeldir", Ada Müzik etiketi ile Eylül ayı içerisinde raflardaki yerini aldı ve konserleri tüm heyecanıyla devam ediyor.
Kadıköy'ün köklü mekanlarından Shaft'ta, Soluk ve Ütopyalar Güzeldir'i Ceylan Ertem ve şahane ekibinden dinlemek için 23 Kasım Cuma akşamı buluşalım!

Perdeli & Perdesiz Gitarlar: Cenk Erdoğan
Klavyeler & Sentezör: Gökhan Sürer
Bas Gitar & Geri Vokaller: Murat Çopur
Davul, Ziller & Geri Vokaller: Ediz Hafızoğlu


::
Ceylan Ertem' in ilk solo albümünde 40' ı aşkın müziyen yer aldı. Her şarkının ayrı bir ekip tarafından yorumlandığı bu albüm aynı zamanda İstanbul'daki müzik yaşantısının bir iz düşümü niteliğindeydi. Şevket Akıncı, Oğuz Büyükberber, Ayşe Tütüncü, Şenol Küçükyıldırım, Tobias Klein, Çağrı Sertel, Cihan Murtezaoğlu, Bilal Karaman bu albümde yer alan müzisyenlerden sadece bazıları. Soluk eleştirmenler tarafından övgüyle karşılanırken, Türkiye'de gerçekleştirdiği birçok konser ile birlikte dinleyicinin de her geçen gün sevgisini kazandı. Albümün ilk videosu Gökçen Dilek Acay tarfından, "İnsandık" adlı şarkıya çekildi. İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali !F' e de seçilen, yine Dağhan İş tarafından çekilen ve senaryosu Ceylan Ertem' e ait Çok Yakın adlı klip yayınlandı.
Ceylan Ertem, prodüktörlüğünü Cenk Erdoğan ile yürüttüğü ikinci solo albümü "Ütopyalar Güzeldir"de ise Ediz Hafızoğlu, Alp Ersönmez, Cenk Erdoğan, Gökhan Sürer, Murat Çopur, Ertan Şahin, Amy Salsgiver, Aslıhan Güngör, Adam Matta gibi usta müzisyenlerle çalıştı.
Ceylan Ertem kendi şarkılarının yanı sıra söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Cennetin Irmakları' ve Ferhan Şensoy'un bu albüme de ismini veren 'Ütopyalar Güzeldir' şarkılarını albüme kattı. Bununla birlikte sözleri Ömer Hayyam'a ait 'Ne Güzel Gün' şiiri Ertem'in müziği ile yeniden yorumlandı.
Albümün ilk klibi albümün açılış şarkısı olan 'Ne Olursan Ol Gelme' şarkısına çekildi. Klibin yönetmenliği Dağhan İş tarafından yapıldı.

ceylanertem.tumblr.com/
www.facebook.com/CeylanErtemOfficial
www.vimeo.com/ceylanertem
twitter.com/ceylan_ertem

Yorumlar

Aynı gece