Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Fritz Kalkbrenner - Sick Travellin' World Tour 2013

3 Mayıs 2013 Cuma 23:30
SICK TRAVELLIN' WORLD TOUR 2013

FRITZ KALKBRENNER live
MURAT UNCUOGLU
ALICAN

3 Mayıs 2013, Cuma
indigo Istanbul
23:30

Sosyalist prefabrik evlerde doğup büyüyen ve Berlin duvarının yıkılması ve sonrasında ortaya çıkan techno çılgınlığı ile utangaçlığını atmayı başaran genç bir müzisyen 3 Mayıs Cuma gecesi indigo'nun konuğu.. Fritz Kalkbrenner!

1990'ların başında abisi Paul Kalkbrenner ve en iyi arkadaşı Sascha Funke çılgın techno ritmlerle insanları dans ettirmeye başlamışken, Fritz'in kahramanları Wu-Tang Clan, Eric B & Rakim gibi hiphop sanatçılarıydı. 1990'ların sonunda Berlin'in ünlü gece kulüpleri Tresor, Suicide Circus ve WMF'e kendini kaptıran Fritz, kendini techno müziğin içinde buldu. Önceleri prodüktörlük yerine vokaliyle Alexander Kowalski ve Monika Kruse gibi isimlerle çalışan Kalkbrenner, sonrasında abisiyle birlikte canlı performans için artık hazırdı.

2008 Fritz için herşeyin değiştiği yıl oldu. Abisi Paul'un başrolde olduğu, ilerleyen zamanların kült filmi haline gelecek olan "Berlin Calling" için yaptıkları Sky and Sand Kalkbrenner kardeşlerin ilk projeleri oldu. Bu parçayla Fritz uluslarası anlamda üne kavuşurken, parça gelecek projelerin de mimarı oldu. 2010'da ilk albümü "Her Today Gone Tomorrow"u yakın arkadaşları Chopstik & Johnson'ın plak şirketi Suol'den yayınlayan Fritz Kalkbrenner, abisinin kanatlarından çıkarak kendi başına ilerleyebileceğini gösterdi.

"Facing The Sun", "Grove", "Wes", "Get A Life" ve "Train" gibi on milyonlara ulaşan parçaların sahibi olan Fritz Kalkbrenner, canlı performansıyla Sick Travellin' World Tour 2013 kapsamında 3 Mayıs Cuma gecesi indigo'da!

Yorumlar

Aynı gece