Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Trompetin Çağdaş Sesleri - Malmö Müzik Akademisi

24 Nisan 2013 Çarşamba 20:00
Malmö Müzik Akademisi Çağdaş Trompet Müziği Konseri

Borusan Müzik Evi, İsveç'in dünya çapındaki trompet virtüözü Håkan Hardenberger ve Malmö Müzik Akademisi'nin önde gelen efsanevi trompet eğitmeni Prof. Bo Nilsson'ın "Uluslararası Trompet Sınıfı" virtüözlerini 24 Nisan Çarşamba akşamı müzikseverlerle buluşturacak. Nilsson'un bizzat yer alacağı konserde, Borusan Kocabıyık Vakfı Müzik Bursu ile eğitimine devam eden "altın trompet" Arda Cabaoğlu'nun da aralarında bulunduğu sekiz trompetçi Jolivet, Petrassi, Ginastera, Pärt, White, Plog, Rueff, Maire'nin solo trompet ve trompet toplulukları için yazdığı çağdaş yapıtlardan bir seçki sunacak.

Konserde ayrıca akademinin öğrencilerinden David Riebe'nin İstanbul konseri için yazdığı bir yapıt da ilk kez seslendirilecek. İspanya, İsviçre ve İskandinavya'da konserler veren "Trompet Sınıfı"nda Arda Cabaoğlu'nun yanı sıra Filip Draglund, Linnea Jonasson, Carl Jonsson, Alexander Lindh, Gustav Melander, Oscar Sundqvist, Martin Thorell yer alıyor.

Olle Sjöberg'in zaman zaman piyanosuyla eşlik edeceği İsveç Lund Üniversitesi Malmö Müzik Akademisi öğrencilerinin "Trompetin Çağdaş Sesleri" adlı konseri 24 Nisan Çarşamba akşamı 20.00'de Borusan Müzik Evi'nde

Yorumlar

Aynı gece