Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ROXY LIVE

26 Nisan 2013 Cuma 22:00
Tuborg sponsorluğunda gerçekleşecek "Roxy Live" ile Depeche Mode, U2, Muse, The Cure ve Maroon 5 gibi efsane grupların unutulmaz hitlerini canlı dinleme fırsatı bulacak ve Roxy ayrıcalığı ile dans ve eğlenceye doyacaksınız.

Sezon sonuna kadar belirli aralıklarla Cuma ve Cumartesi geceleri Roxy'de gerçekleşecek gecelerde FAKE sahne alırken, Depeche Mode, U2, Muse, The Cure ve Maroon 5 gibi dünyaca ünlü grupların en sevilen hitlerini Tuborg sponsorluğunda canlı dinleme fırsatı bulacak ve orijinallerinden ayırmakta güçlük çekeceksiniz. Gecenin devamında ise DJ Kaan Yüceil ile 80'ler, 90'lar ve günümüzün en popüler hitleriyle dans edecek ve eğlenceye doyacaksınız. Video ve ışık gösterileri ile renklendirilen gecede müzikseverlere eşsiz bir deneyim vaat eden "Roxy Live", Tuborg sponsorluğunda İstanbul'un canlı müzik hayatına yön vermeye devam edecek.

FAKE
Vokal ve gitarda Cem Çakır, geri vokal ve basgitarda Tansu Kızılırmak, davul ve samplerda Çağdaş Yapıcılar'dan oluşan FAKE, dünyaca ünlü new wave, britpop ve indie gruplarının unutulmaz hitlerini oldukça iddalı bir repertuar ile seslendiriyor. Özellikle Depeche Mode ve U2 coverları ile farklılaşan ve ciddi bir hayran kitlesine ulaşan FAKE, yakın zamanda yeni albüm projeleri ile müzikseverlerle buluşacak.

Yorumlar

Aynı gece