Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

JAZZ 15 & ALP ERSÖNMEZ / CEREYANLI @ JAZZ 15 TEKNESİ , 17 Mayıs Cuma 21.00

17 Mayıs 2013 Cuma 21:00
JAZZ 15 TEKNESİ, saat 20.30'da KABATAŞ'a yanaşacak ve 21.00'de hareket edecektir.

21.30'da ARNAVUTKÖY'den yolcularını alıp bağaza açılacaktır.

Dönüş saati 24.00

Bilet: 35 TL ( Bir içki dahil )

ALP ERSÖNMEZ

Bornova Anadolu Lisesi, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Jazz Kompozisyon Bölümü'nü bitiren Alp Ersönmez, kendi grupları olan "Yazısız", "Cereyanlı" ve İlhan Erşahin'le oluşturdukları İstanbul Sessions dışında, Türk pop müziğinin dünyada en çok tanınan ismi Tarkan ile başarılı sanatçı Nil Karaibrahimgil'in de bas gitaristliğini yapmaktadır.
Sahnede ve albümlerde çalıştığı isimler arasında Kangroove, Quartet Muartet, Erkan Oğur, Erik Truffaz, Wax Poetic, Bugge Wesseltoft, Aydın Esen, Alexandre Tassel, Butch Morris, Eddie Henderson, Athena ("Pis" albümü düzenlemeleri), Dj Logic, Cahit Berkay, Karina Zeviani (Thievery Corporation, Nouvelle Vague),Clark Gayton, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Önder Focan, Akın Eldes, Emin Fındıkoğlu, Kuma (prodüktör) ve Anadolu'nun Kayıp Şarkıları sayılabilir.


2011′de çıkan ilk solo albümü"Yazısız" daki bestelerinin genel havası, birbirinden ayrı ve bağımsız gibi görünen tarzların, günümüz armoni anlayışlarının sunduğu olanaklarla yorumlanması olarak tanımlanabilir. Albümde Alp Ersönmez,Turgut Alp Bekoğlu ve Genco Arı'dan oluşan trioya, Erik Truffaz, Erkan Oğur, İmer Demirer, Sibel Köse , Akın Eldes gibi usta isimler birer parçada konuk oldular.

Alp Ersönmez son projesi olan "Cereyanlı" ile, caz bestelerinin bilgisayar ve elektronik altyapılarla hazırlanmış düzenlemelerini, beşliye konuk olan enstrumanist veya şarkıcılarla seslendiriyor. Grup sahnede D.J. Logic ve Bugge Wesseltoft gibi çok önemli müzisyenleri misafir ediyor.

Yorumlar

Aynı gece