Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Emergenza'da Parla!

31 Mayıs 2013 Cuma 20:00
Dünyanın en büyük canlı müzik yarışması Emergenza'nın büyük finali 31 Mayıs'ta GHETTO ISTANBUL'da…

Amatör müzisyenleri desteklemek amacıyla her yıl dünyada 150'den fazla şehirde düzenlenen dünyanın en büyük müzik yarışması Emergenza Festivali, 21. yılında Power Garage ve 28 Black sponsorluğunda ikinci kez İstanbul'da müzikseverlerle buluşuyor.
Emergenza Festivali'nde müzik maratonunun Türkiye ayağının sonuna gelindi. Bütün müzik türlerine açık olan Emergenza Türkiye'de yarışan gruplar; prestijli sahnelerde çalma, kendi izleyici kitleleri ile buluşma, önemli müzisyenler ve müzik profesyonelleri ile tanışma ve hepsinden önemlisi yerel ve uluslararası düzeyde kendilerini tanıtma imkanı bulacak. 60 grup arasından seçilerek finalde yarışmaya hak kazanan 12 grup Ghetto sahnesinde performanslarını sergileyecek.

Jüri ve seyirci oylaması esasına dayalı yarışmada birinci olan grup, dünyaca ünlü Taubertal Festivali'ne giderek dünyanın dört bir yanından gelen Emergenza birincileriyle yarışacak, aynı zamanda festivalde bir de konser vererek dünyaca ünlü gruplarla aynı sahneyi paylaşacak. İkinci olan grup SAE Stüdyolarında single prodüksiyonu yapma şansını elde edecek. Ayrıca en iyi gitarist Ibanez elektro gitar; en iyi basçı Ibanez bas gitar, en iyi davulcu ise Anatolian ride zil sahibi olacak.
Tüm bu önemli ödüllerin yanı sıra; iTunes, Google ve Amazon'un Türkiye'deki global içerik sağlayıcısı "Eğlence Fabrikası" ile Emergenza'nın iş birliğiyle çok özel ödüller verilecek.


The great final of world's largest live music competition, Emerganza, is at GHETTO ISTANBUL on May 31st…
In order to support the talented, amateur musicians, Emerganza Festival takes place in 150 different cities. Now, in it's 21st year, Emerganza is in Istanbul getting ready to meet it's lovers under the sponsorship of Power Garage and 28 Black.
Groups that are competing in Turkey for Emerganza will have the chance to play in prestigous stages, meet their potential fans, work with significant professionals and most importantly, have the option to present themselves both nationally and internationally. The 12 finalists that got elected out of 60, will be performing at Ghetto Istanbul on May 31st. The primary winner, whom will be chosen through solely the jury's and the audience's votes, then will attend the worldwide-known Taubertal Festival to once again compete with other Emerganza finalists, also they will perform with famed musicians on the same stage. The secondary winner will have the chance to make a single production with SAE Studios and best guitarist will be awarded Ibanez electro guitar; best bass player, an Ibanez bass guitar; and finally best drummer will get the Anatolian ride bell.
Apart from these remarkable great awards, with the cooperation of the global inside provider of big companies like iTunes, Google and Amazon, "Eğlence Fabrikası", many other surprises will be distributed.


Fiyat: 30 TL

Yorumlar

Aynı gece