Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

DISCO'NUN B YÜZÜ: TIGER STRIPES (GET PHYSICAL, SE)

18 Ekim 2013 Cuma 23:30
DISCO'NUN B YÜZÜ

TIGER STRIPES (GET PHYSICAL, SE)
SERAY ARSLAN
HEMİ

18 Ekim 2013, Cuma
indigo Istanbul
23:30

B Yüzü'nün buzluktan taze çıkmış Deep House, Nu Disco bazlı yeni parti serisi Disco'nun B Yüzü, çeşitli mekanları bilumum dj ile yakıp yıktıktan sonra, İsveç'li konuğu ile 18 Ekim'de indigo'yu yakmaya geliyor. Kundaklamalarıyla ünlü İskandinavya'dan gelen, prodüksiyonları ile yaklaşık 10 yıldır ortalığı yakan Mikael Nordgren, ya da bilinen adıyla Tiger Stripes, İsveç'in house müzik dünyasına kazandırdığı en afili isimlerden.

Gençliğinde kaset çaları ile oldukça haşır neşir olan, 70'li ve 80'li yılların underground disco soundlarından bolca feyz alan İsveç'li delikanlı, bu birikimini 2005 yılından beri Tiger Stripes alias'ı ile dinleyicilere aktarmakta. Deep house'dan tech house'a geniş bir skalası olan prodüktör, bu müzikleri harmanladığı bir diğer projesi Slippery People'la yayınladığı "Wish I Never Knew" single'ıyla, 2000'lerin başında garage soundunun en önemli parçalarından birine imza attı.

İsveçli prodüktör, bugüne kadar Get Physical, Toolroom, Defected, UrbanTorque, My Favorite Robot ve Nite Grooves gibi önemli plak şirketinden sayısız parça yayınladı. 2012 yılında My Favroite Robot'tan çıkarn ve 2012 yılının en çok dinlenen parçalarından olan "Out Of Phase" ile listelere hızlı bir giriş yapan Tiger Stripes, deep house'dan nu disco'ya, indie dance'den tech house'a uzanan müziğini 18 Ekim Cuma gecesi Disco'nun B Yüzü ile indigo kabinine taşıyor!

soundcloud.com/tiger-stripes
www.facebook.com/tigerstripesmusic

www.facebook.com/indigo.istanbul
www.facebook.com/byuzubooking

Yorumlar

Aynı gece