Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

B Yüzü ve Peyote Sunar: The KVB / Kim Ki O

16 Kasım 2013 Cumartesi 23:00
B Yüzü ve Peyote güçlerini birleştiyor, The KVB ile Ada'nın gürültüsünü Peyote sahnesine taşıyor.

Nicholas Wood ve Kat Day'den oluşan The KVB üç yıl gibi kısa bir süreye bir çok başarılı iş sığdırdı. Post Punk, Shoegaze, Lo-Fi ve neo psychedelia türlerine yakın olan ikili, 2010'dan itibaren iki LP ve bir EP çıkardı.

Gürültülü gitarların yanına reverb'lü vokalleri eklemeyi ihmal etmeyen ikilinin bir başka olmazsa olmazı ise dinleyeni transa sokan drum machine ritimleri. Performanslarında görseller kullanan ve bu sayede performanslarını audiovizüel bir formata sokan grup, müzikal olarak Jesus and the Mary Chain ve A Place to Bury Strangers'ı andırıyor.

Geceye eşlik eden bir başka isim ise Moon Duo'dan, Jens Lekman'a türlü türlü kaliteli isimle Avrupa'da adım atmadığı yer kalmayan Kim Ki O. Karanlık yapılarına sıcak synth'ler ekleyip, post-punk'tan indie pop'a geniş bir prodüksiyon yelpazesine sahip olan ikili gecenin açılışını yapıyor olacak.

Yakın zamanda Brezilya turuna çıkmış olmanın yanında Avrupa'da basmadık yer bırakmayan The KVB, güçlü sahne performansı ile 16 Kasım'da Peyote'de.


www.facebook.com/thekvb1
soundcloud.com/thekvb
www.facebook.com/pages/Kim-Ki-O/165783217843
facebook.com/byuzubooking
peyote.com.tr

Yorumlar

Aynı gece