Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BLATTA & INESHA @ indigo

16 Nisan 2011 Cumartesi 23:00
BLATTA & INESHA
Italya
www.myspace.com/blattainesha

Dim Mak üzerine Mustard Pim ve Lektroluv üzerine GTRONIC için yeni yaptıkları remixlerle Beatport listelerinde haftalar boyunca en üst sıralarda yer alan ikili, ayrıca, Kitsune üzerine Benny Benassi de (Maybb) remixledi ve Sony BMG toplama albümünün yanısıra Crookers'ta da yer aldı. İtalyan ikili Blatta & Inesha'nın, XLR8R tarafından İtalya'nın en iyi "parti rocker"lerı olarak ilan edilmesi hiç şaşırtıcı değil.

Kuzey Amerika'da Toronto, Chicago, San Francisco, New York şehirlerini içeren 5 haftalık bir turneden sonra, Avrupa'da Social Club Paris, Fabric London, Fuse Brussels, Magnolia Milan gibi önemli klüpleri de içeren turneleri, onları uluslararası platformda önemli bir seviyeye getirdi. Kaotik teknodan 70'lerin italo disco'suna ve dubstep ile electro'ya uzanan performansları, sürekli artan bir popülarite ve önemli bir hayran kitlesi yarattı.

Hard electro ve techno türleri, yeteneklerini tanımlamak için tek türler olarak sayılamaz. Aynı zamanda, Pony Pony Run Run, Télépopmusik ve Axel and the Farmers gibi tanınmış indie pop sanatçıları için Hypem üzerinde dinlenen favori şarkılar arasına giren remixler yaptılar.

Inesha'nın turntableism ve hip hop geçmişi ve Blatta'nın Rocknroll geçmişi birlikte harmanlanıyor ve Kitsune, Mental Groove, Dim Mak, Lektroluv, Warehouse, Crux gibi isimler için yaptıkları release'ler de onları techno/electro sahnesinde önemli bir isim haline getiriyor.

B&I'nin belirlenen turneleri arasında yeni bir Avrupa turnesinin yanısıra, 4 haftalık bir Avustralya turnesi, Japonya ve Kore'yi içeren bir Asya turnesi ve
sonrasında tekrar bir Kuzey Amerika yaz turnesi de yer almakta.

GOOSEFLESH
Turkiye
www.myspace.com/thegooseflesh

İstanbul'da 2007'de, Ulaş Pakkan (aka. Jackdied) ve Volkan Akaalp (aka. Jasko) ikilisi tarafından kuruldu. Önce Doğu Avrupa sahnelerini sallayan ve şimdi dünya çapında güçlü canlı performanslarıyla mükemmel bir stilize elektro ortaya koyan en heyecan verici Türk gruplarından biri Gooseflesh.

Bugünlerde Freaks Me Out, Dim Mak, EMI, Coco Machete ve Boxon Records için remixler yapıyorlar ve listelerde sıralanan EP'lerinden oluşan ("Blow Up", "Still Wild", "Dodgems" vs) ve Steve Aoki, Digitalism, David Guetta, BBC Radio1 gibi radyolar ve özel magazinler tarafından desteklenen bir çanta dolusu release'leri bulunmakta.

Semih Akay
www.myspace.com/semihakay

*Live Visuals / VJ Sets: Artificial Gurgle (Ersan Parsoğlu)


Kapı Açılış: 23:00
Giriş: 25 TL Öğrenci 15 TL
Tel: +90 212 244 85 67
Fax: +90 212 244 85 89
info@livingindigo.com
Tomtom Mah. Istiklal Cad. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu
Istanbul, Turkey, 34433

Yorumlar

Aynı gece