Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

PARTAPART 101 ● nublu istanbul ● 21/12

21 Aralık 2013 Cumartesi 22:00
kapı açılış/doors open 22:00

////////////////////////////////////////////////

Nublu, Istanbul sahnelerine ışık hızında ısınan iki yeni ismi ağırlıyor. Hayır, hayır dört ismi ağırlıyor. Partapart Records'ın bünyesinde olan ve IndieCity'de sahne alan Mind Shifter & Astrofella ve plak şirketinin büyük patronları Men With A Plan kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 21 Aralık'ta Nublu'da.

Gecenin açılış kurdelasını Men With A Plan keserken, kapanışını ise akşam simitçiliğiyle ünlü Play Tuşu ve Club Bangkok'tan tanıdığımız The Red Hood yapıyor olacak.

Men With A Plan
Plak şirketleri arasında bir kavga çıksa, eli elektronik müzik tutan her İstanbullu'nun kavgasına ilk çağıracağı isimlerden biri Men With A Plan. Neden mi? Hem bir vursa yarısı boşa gidecek güce sahip Can Çakmakçı ve İlker Çiftçi'den ötürü, hem de Moderat, Jon Hopkins, Boards Of Canada'ya taş çıkartacak teknik, yaratıcı, okey süper-güçlerinden ötürü. "Warm Up yapmak sanattır, sanatçıyız, sanatçı, olé" diyen ikiliyi dinlemek için ta İstanbul'dan geliyorlar.

soundcloud.com/menwithaplan

Mind Shifter:
Partapart Records'dan ilk EP'sini çıkaran Mind Shifter 80'lerin disko ve pop soundunu günümüze uyarlıyor. Mind Shifter bir saatlik canlı performansında 60'lık kasetten dinlemeye alışkın olduğumuz Depeche Mode vari dev beat'leri ve epik synh'leri canlı canlı çalıyor. Dans etmeye ve hayal kurmaya aynı anda imkan sağlayan bir müzik.

soundcloud.com/mind-shifter

Astrofella:
IndieCity'deki canlı performansları ses getiren ikili bu kez Nublu sahnesinde. Astrofella'ya müzikal olarak Atoms for Peace, Nine Inch Nails ve Moderat'ın sıkıştırılmış versiyonu diyebiliriz. Elektronik müziği rock grubu edasıyla sunan Astrofella'dan yüksek tempolu ve bol enerjili bir performans izelyeceğiz.

soundcloud.com/astrofella

The Red Hood
Doğu Orcan nam-ı diğer The Red Hood Nublu'da gecenin kapanış partisini üstleniyor. Metresi techno, sevgilisi rocknroll olan, fakat disco house ile evli olduğundan ister istemez her gece ona varan Doğu Orcan The Red Hood adı altındaki son projesiyle müzikteki ergenlik çağını atlattı.

soundcloud.com/theredhood

///////////////////////////////////////////////////

*20 TL / Biletleri nublu kapıdan alabilirsiniz.
*20 TL / Tickets available from nublu door.

Yorumlar

Aynı gece