Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Meat The Beetles & Elvis Presley Tribute @ Bronx Pi Sahne

25 Şubat 2014 Salı 22:00
The Beatles tribute grubu Meat The Beetles, Türkiye'deki en iyi Elvis Presley yorumcularından Serhat Kaner ile birlikte 25 Şubat Salı akşamı Bronx Pi Sahne'de...

"Türkiye'nin Elvis'i" olarak tanınan Serhat Kaner, Türkiye'deki en iyi Elvis Presley yorumcularından biri. Çok geniş bir repertuvara ve sadece ülkemizde değil, Avrupa'da da büyük hayranlık uyandıran müthiş bir sese sahip olan Kaner, 20 yıldan fazla bir süredir sahnelerde müzikseverlerle buluşuyor.

Meat The Beetles, Türkiye'nin ilk ve tek The Beatles tribute grubu. 2009'dan beri Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi sahnelerinde The Beatles şarkılarını yorumluyor ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanıyor. Bir süre önce, Serhat Kaner ve Meat The Beetles, bir araya gelerek unutulmaz The King ve Fab Four hitlerini birlikte söylemeye karar verdi. Bu yepyeni proje, ilk kez Ocak ayında seyirci karşısına çıktı ve çok olumlu tepkiler aldı. 25 Şubat akşamı Bronx Pi Sahne'de sahne alacak olan topluluk, müzik tarihinin altın çağından günümüze gelen eşsiz melodileri bir kez daha her yaştan Elvis ve Beatles hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

info: 05313848080

Yorumlar

Aynı gece