Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Generic Music & Disco'nun B Yüzü Presents: Shit Robot (DFA)

14 Mart 2014 Cuma 23:00
Shit Robot (DFA)
Timur Çelikyay (FG 93.7/Generic Music)
Paradisko (On the Fruit Records)

14 Mart Cuma
indigo Istanbul
23:30

Disco'nun B Yüzü, Generic Music ile elele veriyor ve indigo hasretini disco ve house'un kurt isimlerinden Shit Robot ile 14 Mart'ta sonlandırıyor. DFA'nın demirbaş isimlerinden olan robot tam olarak 10 yıldır aktif olarak prodüksiyonlarını sürdürmekte. Bol groove'lu parçalarına akılcı vokaller de ekleyerek kıç sallatırmayı ihmal etmeyen prodüktör, "Take'Em Up" "Work it Out "Feels Real" gibi hit parçalara sahip.

Albümlerine seçtiği remix'lerle de nokta atışı yaptırtan Shit Robot, bu konuda Todd Terje, Larse, Marcus Marr gibi önemli isimlerle de çalışmayı ihmal etmedi. In Flagranti, The Juan Maclean gibi dans müziğinin önemli isimlerine remix yapmayı da ihmal etmeyen prodüktör, 2013'ün son periyodunda çıkardığı son single'ı We Got a Love ile bir Disco House anthem yaratmayı başardı.

Yeni albümü öncesinde son single'ında Disco vokallerinin kraliçesi Nancy Whang'i parçasına katık eden Shit Robot'un öncesinde geceyi Istanbul'dan bir başka kurt FG 93.7'nin Dancefloor'cusu, Generic Music'in bir tanesi Timur Çelikyay yapıyor. Gecenin kapanışı ise Mart sonu harbici bomba isimlerin de yer aldığı siftah EP'si Chewing Gun'ı On the Fruit Records'dan yayınlayacak bilumum remix'i şimdiden hazır olan disco house ikilisi Paradisko yapacak.

Hoş yancılar, bol remixler ve Shit Robot'un ultra kafa yakan, kıç sallatan setiyle Generic ve Disco'nun B Yüzü'nün sunduğu House'lu Disco'lu yangın 14 Mart'ta indigo'da. Bildiğin yangın var, yangın.

soundcloud.com/shit-robot
soundcloud.com/timurcelikyay
soundcloud.com/paradiskomusik

www.facebook.com/genericmusicistanbul
www.facebook.com/byuzubooking

Yorumlar

Aynı gece