Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

FUTURE GATEWAY

12 Mart 2014 Çarşamba 21:00
Ağaçkakan: M4NM bünyesinden tanıdığımız ve yeni albümü üzerinde hazırlıklarını devam ettiren Ağaçkakan, geceye MC olarak eşlik edecek.

soundcloud.com/agackakan

Ex Nihilo: 2009 yılından bu yana bass müziği ile ilgili çalışmalar yapıp, FFC, MU Djina, Indigo Movement, Undersky ve Platform Music gibi labellardan releaseleri bulunan veCyrus, Joe Nice, Tunnidge, Sleeper ve Truth gibi isimlere Warm-Up yapan Ex Nihilo, geceye sıkı bir set ile eşlik ediyor.

soundcloud.com/exnihilodub

Funkysoul: 2008′den bu yana bir çok çeşitli projelerde yer alan, şu sıralar ilk yasal albümü üzerinde çalışmalarını devam ettiren Funkysoul, geceye MC olarak eşlik edecek.

soundcloud.com/r-dvanpolat

Gramafonia: Grup Ses Beats, Levni, Ventochild, Gantz gibi isimlerle birlikte çalışmalarını sürdüren ve ilk solo albümü Betonarme'yi hazırlamakta olan Gramafonia, geceye MC olarak eşlik edecek.

soundcloud.com/gramafonia

Gökalp K & Savai: Gökalp K ile Savai, Oldschool Hip Hop'tan Future Beats'e uzanan seçimleriyle setin başında olacaklar. Önümüzdeki günlerde Tektosag Records'tan yayınlanacak olan albümlerinden de parçalar çalacak olan ikili, sizleri basa doymaya davet ediyor.

soundcloud.com/savai

soundcloud.com/gokalpkanatsiz

Grejuva: M4NM bünyesinden tanıdığımız ve yeni projeleri üzerinde çalışmalarını devam ettiren Grejuva, geceye MC olarak eşlik edecek.

Yorumlar

Aynı gece