Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT : TIM HECKER / BİBLO

11 Nisan 2014 Cuma 23:30
Peyote, Red Bull Music Academy Night kapsamında bir ambient müzik duayeni olan Tim Hecker'ı konuk ediyor. Glitch, microsound gibi ek yapılarla hipnotik, derin ses dalgaları üreten prodüktör, uzun yıllardan sonra yeniden İstanbul'da.

Fennesz, Sakamoto, Alva Noto gibi türünün en büyük isimlerinden biri olan Kanadalı Tim Hecker, 2013′ün son çeyreğinde çıkardığı 7. LP'si Virgins ile geçtiğimiz senenin en iyi albümlerinden birine imzasını atmıştı.

Lopatin (Oneohtrix Point Never) ve Aidan Baker (Nadja) ile olan ortak çalışmaları ile de bilinen ve aynı zamanda RBMA'nın New York'ta Mayıs ayında gerçekleştireceği ilk festivalinde yer alacak olan Hecker, performanslarında parçalarının sınırlarını yeniden yaratan ve müziğinin içeriğini topyekun değiştiren bir usta.

İçinizi sarmalayacak güçlü ses dalgalarıyla kuşkusuz ayın en vurucu performanslarından birini sergileyecek olan Tim Hecker öncesi ise sahneyi Red Bull Music Academy'den Biblo alacak.

11 Nisan'da Red Bull Music Academy Night kapsamında gerçekleşecek olan bu büyüleyici performansta Peyote'de görüşmek üzere.


www.sunblind.net

www.biblo.bandcamp.com

www.redbull.com/tr

Yorumlar

Aynı gece