ÇGS
Saman alevi gibi bir zekânın ürünü olan grup kısa tarihinde çok kısa konserler vererek izleyenlerinin canını sıkmıştı. Müzik mafyasının müziği katledenler listesine giren grup, aldığı boykotu iyi değerlendirdi ve tekrar sahnelere geri döndü. Doktor Dee, Mimi ve 3131′in sahnede umarsız hareketlerini görmek ve bu oyunun bir parçası olmak için CGS sadece konserlerde seyredilir. Gerisi boş bir hayal ürünüdür. Ayrıca müzik öldü yaşasın Müzik.
www.myspace.com/cgsband
ESKİZ
Güzel sanatlar üniversiteli 3 genç tarafından 2007′de kurulan Eskiz, 2010 yılında Roxy Müzik Günleri birinciliğini kazandı. Ardından 'Yoksa Bir Rakı Masası mı Görüyorum?' isimli bir maxi single yayınladılar. Saykodelik rock'n roll yapan grup, bugüne kadar bir çok mekanda ve festivalde çaldı. 2013′de ilk albümlerinin çalışmalarına başladılar.
DENİZ AĞAN : GITAR/VOKAL
CAN TUNABOYLU : BAS GITAR
SEDAT GİRGİN : DAVUL
soundcloud.com/eskizistanbul
KES
2010 yılında ve daha önce de birçok projede birlikte çalmış olan Mehmet Demirdelen, Cenk Turanlı ve Emre Kula tarafından kurulan "Kes", kendilerine özgü, deneysel ve sert bir sound anlayışı üstüne giderek, kendi parçalarını üretiyor. Enstrümantal müziklerinde etkilendikleri ve çalmaktan keyif aldıkları stilleri, heyecanlı performanslarla paylaşmaktan başka dertleri yok.2011 içerisinde çıkartmayı düşündükleri albüm için çalışmalarına devam ediyorlar ve bu albümde olacak yeni parçalarını da ilk kez bu gece sizlere sunacaklar.
www.soundcloud.com/kesrocks