Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

EGOS AT THE DOOR (GB) / NEGLECTED / ONE AGAINST ALL

24 Haziran 2014 Salı 22:00
EGOS AT THE DOOR (GB)

Blackburn'den yola çıkıp avrupanın her köşesinde turlayan grup turdaki 14üncü konserini İstanbul Peyote'de gerçekleştirecek.

Onların müzik tarzları hakkında konuşacak olursak; Ed Gein,Converge,Dillenger Escape Plan, Number Twelve Looks Like You İstanbul'dan Chopstick Suicide'ı andıran keskin geçişlere sahip, tarzın teknik ve deneysel öğelerini yansıtan hardcore ve metal müziği harmanlamış, bol riffli bol çıldırmalı kaotik bir mathcore grubu diyebiliriz.

EATD Bükreş'te konser verdikten hemen sonra 8 saatlik yolculuğun ardından 24 Haziran Salı günü İstanbul'da.



egosatthedoor.bandcamp.com

www.facebook.com/EgosAtTheDoor

www.youtube.com/watch



NEGLECTED

Neglected, şuana kadar bir demo çıkardı ve 10 konserlik İskandinavya turu gerçekleştirdi. Sahne performansı çok sıkı olan grup kısa ve hızlı setleriyle kısa süreli beyin sarsıntısı hissiyatı yaratıyor. Infest,Spazz,Iron Lung, Man Is The Bastard gibi gruplara ilgisi olan dinleyicilerin kaçırmaması gereken bir grup.

neglectedpv.bandcamp.com/



ONE AGAINST ALL

2011 yılında kurulan İzmir'li hardcore grubu. "All or Nothing" adında bir albüm çıkardılar ve yeni albüm için tekrar kayıda girmeye hazırlanıyorlar. Bu sırada konserlere devam eden grup bu konserde hem bizim misafirimiz olmaya hemde İzmir'den böyle bir organizasyonu desteklemeye geliyor.

oneagainstall.bandcamp.com/

Yorumlar

Aynı gece