Marco V Zaman: 17 Aralık 2005 Cumartesi - 22:00 Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul Fiyat: Stage 1 Alt Kat (Projeksiyon ile canlı yayın) Ön Satış:">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Marco V @ Studio Live - Taksim - İstanbul

6 Aralık 2005 00:00
Sahnede: Marco V
Zaman: 17 Aralık 2005 Cumartesi - 22:00
Mekan: Studio Live - Taksim - İstanbul
Fiyat:
Stage 1 Alt Kat (Projeksiyon ile canlı yayın)
Ön Satış: 20 YTL (10.12.2005 tarihine kadar)
Biletix: 25 YTL
Kapı: 30 YTL
Stage 2 Üst Kat
Ön Satış: 30 YTL (10.12.2005 tarihine kadar)
Biletix: 35 YTL
Kapı: 40 YTL

Son on yılın en iyi elektronik müzik Dj’lerinden MARCO V, kendi stilini yansıtan besteleri ve muhteşem performansıyla 17 Aralık Cumartesi Studio Live’da hayranlarıyla buluşuyor.

Son on yılın evrensel elektronik müzikteki otoritelerinden biri kabul edilen MARCO V, farklı müzik tarzlarını olağanüstü ve tek bir soundla kaynaştırmasıyla tanınıyor. MARCO V, birçok önemli dance tracklerine imza atması sayesinde aranılan bir prodüktör ve remixer olarak da adından bahsettirdi. MARCO V, kendi stilini yansıtan besteleri ve olağanüstü prodüksiyon çalışmalarıyla dünya üzerinde büyümeye devam eden bir üne kavuştu. Dance Valley, Sensation, Global Gathering, Love Parade, Innercity, Mysteryland, Mayday, Skol Beats gibi dev dance stagelerinde çalan MARCO V, 17 Aralık’ta, İstanbul’u fethetmeye hazırlanıyor.

17 Aralık Cumartesi gecesi Party Zone tarafından Studio Live’da düzenlenecek partide MARCO V’ye Türkiye’de trance müziğin en önemli temsilcisi kabul edilen BeeGee, sert ve tribal tarzı ve kendine özgü hızlı miks tekniği ile oldukça dikkat çeken Ortan ve house müziginin çesitli örneklerine setlerinde yer veren, çok geniş bir yelpaze ile farklı farklı insanların kulaklarına da hitap eden Negma eşlik edecek.

Yorumlar

Taze haberler