Grup TerminaL Zaman: 11 Aralık 2005 Pazar Mekan: Okenos Bar - Kadıköy - İstanbul Fiyat: 5YTL Bilet: 2. Geleneksel "Dostum, Ben Askere Gidiyorum"">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Grup Terminal @ Okenos Bar - Kadıköy - İstanbul

8 Aralık 2005 00:00
Sahnede: Grup TerminaL
Zaman: 11 Aralık 2005 Pazar
Mekan: Okenos Bar - Kadıköy - İstanbul
Fiyat: 5YTL
Bilet:
2. Geleneksel "Dostum, Ben Askere Gidiyorum" Lümü Lümü Ley Party

Bu yıl 2.si düzenlenen organizasyonda Grup TerminaL 11 Aralık 2005 Saat 18:00 'da Kadıköy Okenos Bar'da sahne alacaktır. 12 Aralık Pazartesi günü birliklerinie teslim olacak olan 307. Kısa Dönem Yükümlülerin askerlik öncesi son eğlence partisinde, "Dostum Ben Askere Gidiyorum" da buluşalım..

Yorumlar

  • geçen sene 1.si düzenlenen organizasyonda da bulunmuştum. O zaman fazla ilgi yoktu. Ancak bu sene ki organizasyon Terminal'in katılımıyla daha hareketli oldu. Galiba bunun en önemli etkisi de DREAM TV'de YUXEXES programında Konserin anons edilmesiydi. Güven Erkin Erkal'ı da gözler sağda solda aradı ama ne yazık ki göremedik... Bu konser vesilesiyle Biz de askere giden dostumuz "Mert" e güzel bir gün yaşatmış olduk. umarım seneye daha güzel , ve daha çok katılım olur..

    ee ne diyelim gayri.. bi "Mert" gelir bi "Mert" gider... 3."Dostum Ben Askere Gidiyorum" Lümü Lümü Ley Party'de buluşuruz artık...
    Üye
    Quintus10
    Tarih
    15 Şubat 2006 00:00
  • Terminal gerçekten sofistike anadolu rock anlayışı ile, Türk rock müziğinin konjüktifini genişletmeyi kendine borç bilmiş, Türk rock camiasının sorunsal döngüselliklerini kendisine adeta bi yoğrulma yöntemi edinmiş güzide bi rock topluluğudur. Sahnelerindeki oidipal tavır, gitar armonizasyonlarının ezgisel bütünlemeleri ile harmanlanıp ortaya bir müzik ziyafeti sunuyor.

    Olm Serkan daha ne yaziim lan bütün bildiğim Türkçe bu kadar= )
    Üye
    WitchTrap
    Tarih
    9 Aralık 2005 00:00
  • ne gurup terminal kadıköyde okenos bar da sahne alıyor ve sen hala düşünüyormusun... teessüf ederim... sahnede oturmuş bir gurup izlemeye hasret kişiler... ulan adamlar ne güzel çalıyorda ne güzel söylüyorlar yav demeyeli baya oldu diyosanız... ne duruyorsunuznuz... sadece beş yenitalat (beş ytl) hadi bakalım hoydin bakalım ... hatta lelele tertibe niye gittin askere gel berabara kaçalım bak geliyorr teskerreeee le....
    Üye
    kırık harami
    Tarih
    9 Aralık 2005 00:00
  • ooo süper bi organizasyon!!!terminal gene bizlerle olucakkk çok süper bi akşam ve konser olucak bundan eminim...ben derimki ne düşünün neden taşının direkkk gelinn..biz orda olucaz hepberaber eğlenicez...hadi bakalım TERMİNALA!!!!!
    Üye
    prenses_umudum
    Tarih
    9 Aralık 2005 00:00
  • benim gene hayranı olmama rağmen konserine gidemediğim grup(arkadaşlar nolur kusura bakmayın bi konserinizi talan etçem bi gün ama...)

    terminal'i sahnede canlı dinlemek için iyi bir fırsat belli bi konsept çerçevesinde olunca şarkılar da daha bi anlamlı olur ya böyle;)

    hadi arkadaşlar bestelerinizle coverlarla coşturun milleti... kalbim sizinle
    ___buket___

    ironisabreathe.garaj.org
    Üye
    gwen_b
    Tarih
    8 Aralık 2005 00:00
Toplam 5 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler