Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Kurban - Sert - İlk Klip - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa

24 Şubat 2004 00:00
Kurban yeni albümü Sert'in ilk klibini bugün çekiyor. Bir Barış Manço Cover parçası olan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa'nın Kurban yorumuyla pek yakında televizyonlarımız da tanışacak...

GRJ :: Kurban

Not: Kurban - Sert albümü hediyesi çekilişimiz sonuçlandı. Sonuçları görmek için buraya tıklayın. Kazanan üyelerimiz yarından itibaren Stüdyo On-Air Tünel'den hediyelerini alabilirler.

Yorumlar

  • ya niye dağıldılarki...:'( albümleri,tarzları,sözleri bu kadar güzelken fan kitleri olmuşken neden dağıldılar lan bu ses bitmez!!!


    fena dağıttım burayı:))
    Üye
    maddest_angel
    Tarih
    4 Temmuz 2006 00:00
  • harika olmus sonuna kadar
    arkalarındayım yürrüüüü bee kim tutar sizi...!!
    Üye
    _ipEk_
    Tarih
    27 Aralık 2004 00:00
  • berbat gerçekten berbat
    yani harbiden berbat
    bak doğru söylüyorum harbiden berbat
    Üye
    carettacaretta
    Tarih
    29 Eylül 2004 00:00
  • güzel yapmışlar hoş yapmışlarda bu aradan geçen 5 sene onları hiç pişirmemiş. tamam maddi imkansızlıklar var anladıkta işi müzik olan bi grup hiçmi beste yapmaz hiçmi uğraşmaz bence kurban işine biraz daha özen göstermeli.!!
    Üye
    halimiz duman
    Tarih
    17 Nisan 2004 00:00
  • Kurban'ın yeni albümünü alacakken garaj.org'dan çıkması güzel oldu afiyetle dinliyorum. Artık demek ki konserlere giderek Kurban'a katkıda bulunacağız. Neyse efendim, pek leziz bir albüm olmuş. Ama açıkçası bu kadar cover olacağını beklemiyordum. Yine de emek emektir elinize sağlık. Siteniz de umarım en kısa zamanda tekrar ayına başlar.
    Üye
    YIDI
    Tarih
    26 Şubat 2004 00:00
  • valla ben koyu bi kurban fanıyım...süper gggaavırrrlıyolar şarkıları...s.ç.m.ağa da güzel...fakat 5 sene bekledikten sonra bu albüm beni doyurmadı...deniz in clean vokalini dinlemek istiyorum...artık bestelerini dinlemek istiyorum...itiraf ediiim ikinci albüm demosunu bu albümden daha çok dinliyorum...(bu zaten ikinci albümü diyen kefalleri görebiliyorum...kurbanın sitesini takip eden ne demek istediğimi anlar)
    Üye
    Ville
    Tarih
    26 Şubat 2004 00:00
  • Bu şarkının nasıl oldugunu hiç merak etmiyorum...Bence artık coverlar baydı...Müziği bi çıkmaza soktugunu düşünüyorum...Tamam süper parçadır Sarı Çizmeli Mehmet Ağa ama Barış abi zaten 30 sene evvel yapmış onu , ayrıca herkesin ezbere bildiği dillere sakız olmuş bi parça,bence pek duyulmamış bi şarkıyı yeniden düzenleselerdi sevaba girerlerdi.
    Üye
    Alperen1996
    Tarih
    25 Şubat 2004 00:00
Toplam 7 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler