Feedback Beterböcek Absurd Öldüren Şampanya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

University Rock Party @ Bronx - Taksim - İstanbul

16 Aralık 2005 00:00
Sahnede:
Feedback
Beterböcek
Absurd
Öldüren Şampanya
Zaman: 24 Aralık 2005 Cumartesi
Mekan: Bronx - Taksim - İstanbul
Fiyat: 7 YTL (1 Bira dahil)

Partiye katılacak 5 GaRaJ davetlisinden biri olabilmek için, buraya tıklayın!

Dream & Anti Organizasyon' un birlikte düzenlediği Ankara' da 50. konsere ulaşan Rock Alive serisi University Rock Party olarak İstabul/Bronx Music Club'da 6. konseriyle devam ediyor.

Mimar Sinan, Boğaziçi, Yıldız Teknik, İTU, Bahçeşehir, İstanbul, Marmara, Fatih, Haliç, Koç ve Sabancı Üniversiteleri öğrencilerinin katılacağı gecede hoş süprizler bizleri bekliyor.

Beyoğlu ve çevresindeki en gözde mekanlardan biri olan BRONX Club yapmış olduğu organizasyonların yanısıra teknik imkanları ile de müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

İstanbul'un neredeyse her yerinden dolmuş,otobüs veya metro ile Taksim Meydanına ulaştıktan sonra İstiklal Caddesi üzerinden yapacağınız 10 dakikalık yürüyüş sonrasında Terkos Pasajı içinde yer alan Bronx'a ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

  • hiç izleyici yoktu katilim cok azdı bizde yeterli performans gösteremedik.. öldüren sampanya.
    Üye
    isom14
    Tarih
    25 Aralık 2005 00:00
  • Bİletleri kapıdan alabileceğimizi düşünüyorum çünkü herhangi bir yerde belirli bir yazı yok zaten her konserde kappıda bilet satılıyor=) Çok ucuz bakalım nasıl olucak...
    Üye
    NPSTR
    Tarih
    24 Aralık 2005 00:00
  • bence kesinlikle gidilir ben ÖLDÜREN SAMPANYA için gidicem sadece .. Harbi güzel olcak herale sampanyanin vokali cok süper bi adam ya :)
    Üye
    isom14
    Tarih
    23 Aralık 2005 00:00
  • kesinlikle gidilir bence de. gruplar iyi değil demiş atmış birisi güldüm.cidden komik bu durumlar. ben şampanya ve beterböcek i biliyorum.beterböcek bayağı iyiydi, sahne performansları süper ve bayan vokal falan. gruplara başarılar, umarım herşey güzel olur...
    Üye
    taksimhaber
    Tarih
    20 Aralık 2005 00:00
  • Bronx 'un gerek sahne içi gerek sahne dışı olsun ses sistemi istanbuldaki mekanların çoğuna göre hatta çok kalite diye adlandırdığınız yerlere göre bence daha kaliteli ve iyidir, davul konusun da haklısın ama davul aksamı değiştiği için onla ilgili de bi sorun kalmadı, ufacık bira dediğin her yerde verilen 33 lük biradır, son olarak da gruplara laf sölemişsin merak ettim neye göre iyi gruplar değil dinlediysen yorumlarını alabilirmiyim taylan _taylan.. illa iyi grup olmak için elinde albümün olması ya da çok fazla reklam mı yapman gerekir?örneğin kola adlı punk rock grubunu dinledinmi lütfen alt kültürümüze sahip çıkalım, amatör gruplara destek olalım..
    19 Aralık 2005 Pazartesi | Yazan: REthink
    Üye
    KOLA punk rock
    Tarih
    20 Aralık 2005 00:00
  • Etkinlik Saati 18:30
    Üye
    REthink
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • Bronx 'un gerek sahne içi gerek sahne dışı olsun ses sistemi istanbuldaki mekanların çoğuna göre hatta çok kalite diye adlandırdığınız yerlere göre bence daha kaliteli ve iyidir, davul konusun da haklısın ama davul aksamı değiştiği için onla ilgili de bi sorun kalmadı, ufacık bira dediğin her yerde verilen 33 lük biradır, son olarak da gruplara laf sölemişsin merak ettim neye göre iyi gruplar değil dinlediysen yorumlarını alabilirmiyim taylan _taylan.. illa iyi grup olmak için elinde albümün olması ya da çok fazla reklam mı yapman gerekir? lütfen alt kültürümüze sahip çıkalım, amatör gruplara destek olalım..
    Üye
    REthink
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • Beyenen gelir beyenmeyen de gelir kspı açık =)

    Ben de o gece öldüren şampanya için gitar bakalım elimden geldiince inşallah iyi olur...

    Teknik knuda bnde endişeliyim valla ne yalan söyliyim =)
    Üye
    NPSTR
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • bronx ve teknik imkan mı?bu iki kelime yan yana öylemi.her konserde bateri patlıyo ya,ayrıca ufacık birayı veriyolar 3 ytlye.gruplarda iyi değil.
    Üye
    taylan_taylan
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • yaf benim vizeler bitmedi daa yaf..nası gitçem? :(
    Üye
    nidorotu
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • benim arkadaslar çıkıcak gitmem mi :) öldüren şampanya
    Üye
    nothing_suice
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
  • Kesinlikle orada olacagim . Herkesi bekliyoruz ...
    Üye
    Bayan Ariza
    Tarih
    19 Aralık 2005 00:00
Toplam 12 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler