Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Jokerstore Öğrenci Hareketi Başvuruları

4 Ocak 2006 00:00

Jokerstore Prova & Kayıt Stüdyosu ve Müzik Eğitim Departmanı'nın desteğiyle gerçekleştirilen "Öğrenci Hareketi" konserleri ROXY sahnesine taşınıyor.

ROXY'nin sahnesini açacağı ve Jokerstore'un tesisat desteği sağlayacağı bu organizasyon, amatör müzisyenlere sahne üzerinde bir performans olanağı sunacak...

İlk üç konserin devamı niteliğindeki etkinlik 16 Şubat 2006 Perşembe akşamı saat 20:00'de başlayacak ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Bu sıradışı etkinlikte yer almak ve müzikal bir performans deneyimi yaşamak istiyorsanız bu etkinliği kaçırmayın.

Jokerstore ve ROXY ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan "Öğrenci Hareketi" konserleri müziğin her tarzı ile uzaktan yakından ilgilenen herkese açık ve izlemek isteyenlerden girişte herhangi bir ücret alınmayacak...
Not: Etkinlikte sahne almak isteyen grupların seçimi Jokerstore'un seçici kurulu tarafından yapılacaktır. Bunun için katılımcıların üç parçalık kendi bestelerinden oluşan demolarını ve müzikal özgeçmişlerini Jokerstore Prova & Kayıt Stüdyosu'na elden teslim etmeleri gerekmektedir. İstanbul dışı katılımcılar demolarını grup/kişi özgeçmiş ve tanıtım yazıları ile posta / kargo yolu ile gönderebilirler. Müzikal anlamda herhangi bir tarz kısıtlaması söz konusu değildir. Son başvuru tarihi 20 Ocak 2006 Cuma günüdür.

Ayrıntılı Bilgi için:

İrem Derlen
Jokerstore/ Halkla İlişkiler Koord.
Barış Aksoy
Jokerstore Müzik Dersleri/Öğrenci Komitesi Başkanı
Tel: 212 244 94 38 -243 53 72
GSM: 535 394 93 89

Yorumlar

  • İrem Derlen benim şan hocam. Hocam ya benim niye haberim olmadı bu organizasyondan? İki arya söylerdim kaçardı millet. :))
    Üye
    sadecemüzik
    Tarih
    2 Ekim 2006 00:00
  • etkinliğin ikincisi 20 mart üçüncüsü ise 20 nisan da, bu yüzden demo göndermeye devam edin arkadaşlar, ikinci ve üçüncü etkinlikte sahne alabilirsiniz böylelikle :)
    Üye
    JKS
    Tarih
    23 Ocak 2006 00:00
  • öğrenci olmak şart değil.. ama beste şart.
    Üye
    FlashRoyal
    Tarih
    22 Ocak 2006 00:00
  • İki konuyu merak ettim. Sadece kendi bestlerimizle mi başvurabiliyoruz ? Öğrenci olmak şart mı ?
    Üye
    midnight_poet
    Tarih
    18 Ocak 2006 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler