Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Babylon :: 7.05 - 13.05

7 Mayıs 2002 00:00
Laço Tayfa
Yardım Konseri
7 Mayıs Salı > 21:30

Sesini Istanbul'dan New York'a kadar duyurmayı başaran Laço Tayfa uzun bir aradan sonra "Yardım Konseri" ile karşınızda..
Konserden elde edilecek bilet geliri Adapazarı depreminden sonra evini kaybeden ve hala prefabrik evde yaşamlarını sürdüren 2 özürlü çocuğun eğitimine katkı için değerlendirilecektir

International Lazy Sound System
8 Mayıs Çarşamba > 21:30

International Lazy Sound System çesitli djler ve elektronik müzik adamlarından olusuyor. Gecenin ilk yarısında DJ'ler Andy, Dara, Ari ve Da Frogg, hip hop, 80'ler detroit funk, miami bass, electro, electro techno, drum and bass, raga, jungle müzikleri çalacak. Gecenin ikinci yarısında ise DZA'nın electro-techno agirlikli canlı performansi ve onun hemen ardindan Dj Tag'in yüksek bpm'li tatlı-sert,enerji bombası niteliğinde kapanış seti var.

Abfunk (Münih)
9 Mayıs Perşembe > 21:30

Abfunk, Münih'te bulunan dört müzik grubunun ortak çalışmalarıyla meydana gelen bir oluşum. Grubun müzği "Rare-Streetfunk" tarzından başlayıp, sert Crossover-Funk tarzını kapsayan ve akıcı nu-funk tarzına kadar uzanan bir funk ekseninde dönüyor. Aralarında Türk müzisyenlerin de bulunduğu Abfunk karması, bu konserlerinde ağırlığı daha çok funk, drum'n bass ve oryantal etkileşimlerle gelişen bir yöne verecekler.

DJ Arkın Allen (Montreal )
Live dj set
"Ahir Zaman Plaklari"
10 Mayıs Cuma - 11 Mayıs Cumartesi > 23:00 *

Tanburi Cemil bey`in taş plaklarindan "Orb"a uzanan DJ'lik seruveninin 12. yılında Arkın Allen (nam-ı diğer Mercan Dede) , pikap-sampler-digital recorder/players ve akustik sazlardan olusan tek kisilik orkestrasıyla defalarca duyduğunuz geniş bir muzik yelpazesindeki dünya klasiklerini hiç duymadığınız bir yorumla harmanliyor

Kangroove
13 Mayıs Pazartesi > 21:30

Uzun bir aradan sonra Türkiye'ye gelen vokalistleri Bora Uzer ile Kangroove sadece tek bir konser için Babylon'da.

Babylon web sitesi

Babylondaki kasım etkinliklerinin biletleri için biletix.com

Yorumlar

Taze haberler