Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Burn MTV Dance Heat

16 Mart 2004 00:00
>>>>Dans Müziği tutkunlarına mujde!
Burn Mobil Studyo genc DJlere fırsat sunuyor..

Burn Enerji İçeceği, dünyanın en büyük müzik kanalı MTV ile 4 büyük şehirde dans partileri düzenliyor.”Burn MTV Dance Heat” parti serisinin ilki Eskişehir’de.18 Mart’ta Doors’ta gerçekleştirilecek partide Lee Burridge, Pako & Fredrick ve Murat Uncuoğlu çalacak…

Eskişehir, Ankara , İzmir ve İstanbul’da yapılacak Burn MTV Dance Heat partilerinde dünyanın önde gelen DJ’leri çalacak. Partilerde, Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden Murat Uncuoğlu yabancı DJ’lere ev sahipliği yapacak.

Burn MTV Dance Heat partilerinde, Burn Enerji İçeceği’nin Türkiye çapında düzenlemiş olduğu Burn DJ Yarışması’nın bölge finalleri de yer alacak. Burn'un, yarışmaya katılacak gençlere kendi mixlerini kaydetmeleri için tasarladığı Burn Mobil Stüdyo Eskişehir, Ankara, İzmir, İstanbul’daki üniversiteleri ve şehir merkezlerini dolaşarak katılımcılara ulaşacak. Yarışmacılar stüdyoda profesyonel bir DJ’in yardımıyla demolarını kaydedecek. Demoları finale kalan yarışmacılar parti gecesinde kendi setlerini canlı olarak çalacaklar. Detaylı bilgi ve yarışma başvuru formları burn-energydrink.com adresinde!

18 marttaki partinin biletleri ticketturk.com internet sitesinden burn mobil studyodan ve etkinlik ana gisesinden satın alınabilecek.

Diğer sehirlerdeki partilerin detayları yakında aciklanacak..

Yorumlar

Taze haberler