Azazil Agora Bloody Blossom Dead Leaves Zaman: 22 Ocak">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Gothic Venue @ Neva Rock Bar - Beyoğlu - İstanbul

6 Ocak 2006 00:00
Sahnede:
Azazil
Agora
Bloody Blossom
Dead Leaves
Zaman: 22 Ocak 2006 Pazar
Mekan: Neva Rock Bar - Beyoğlu - İstanbul
Fiyat: 7,5 YTL
davetiye kazanmak için buraya tıklayın...

Ülkemizin başarılı gothic / senfonik metal grupları Azazil, Agora ve Bloody Blossom'un performans sergileyeceği günde, ayrıca Doom Metal grubu Dead Leaves'ta sahne alacaktır. Saat 15'te kapılar açılacak ve Nightwish, Haggard, Opeth ve Theater Of Tragedy gibi grupların Dvd gösterimleri yapılacaktır.

Ayrıca hemen belirtelim! Bu konserde bir stand açılacak ve o standdan yerli ve yabancı grupların demo/albüm satışları yapılacak. Çok geniş ve kapsamlı bir olay olacak haberiniz olsun.

Standda demosunun yer almasını isteyen gruplar lütfen [email protected] adresine mail ile ulaşım bilgilerini yazsınlar (özellikle de birinci ağızdan bir telefon - sabit telefon ya da cep telefonu olabilir - "ben ilgilenmiyorum arkadaşa sorayım" gibi bir cevap ile karşı kalmak istemiyoruz)

Tabii RadioATTACK' ın konserde yine bir canlı yayın denemesi olacak, İstanbul dışından tüm dinleyiciler konseri canlı canlı dinleyebilecekler (bir terslik olmazsa tabii)..

Yorumlar

  • bnce mükemmel bi konserdi özellikle agora çok başarılıydı hepsini tebrik ediyorum....
    Üye
    swamped
    Tarih
    25 Ocak 2006 00:00
  • yerli gruplar konser ortak konser verecekse en fazla 3 grup olmalıdır yoksa son grup herzaman zokayı yutar.. gerçekten iyi bir ses tesisatı bulabilmeniz pek muhtemel olmayacağından seyircinin kralı gelse 1 saat sonra kopmaya başlar..

    bir grup kendini geliştirmekten bahsedecekse butür şeyleride etraflıca düşünmek bu gelişimin güzergahında bulunmalı.. grup müziği yapmanın çok farklı problemleri olabilir, sadece müzikal yönde verimli olma iddası veya bireysel çabalar çoğu kez grupları kurtarmamıştır bundan sonrada aynı istitrarla devam etmesi kuvvetle ihtimaldir..

    bu grupların bazıları hakkında fiktim var ve nispeten birbirlerine yakın tarzda olmalarından sebep genelleme yaparak en basitce şunu söyleyebilirim, yaptıkları müziği belli bir tarza benzetmeye çalışıyorlar yan. müziklerini kategorize edip özgünlükten uzaklaştırıyorlar, bir çeşit müzikal ideolojistlik..
    bu durum müziği yapam arkadaşların gelişme dedikleri süreçteki büyük kırılmaya kadar devam edecektir, işte o noktadan sonra yaptıkları müzikte kendi ağırlıklarını hissettirebilirler, çünkü bu hep böyle olmuştur.. :)
    konseri izleme imkanım olmadı ama yinede başarılar dilerim, kolay gelsin..
    Üye
    vileshome
    Tarih
    24 Ocak 2006 00:00
  • Öncelikle yorumları okudum ve çok üzüldüm; çünkü insanların emeğe saygı duymamaları ve sanki şuan dinlediğimiz grupların da bir zamanlar bu yollardan geçmiş olduğunu düşünememeleri çok üzücü. Tüm bunları geçip konser yorumuma gelelim. Ben kendi adıma inanılmaz zewk aldım, hem de hasta olmama rağmen ;) İlk sahne alan Azazil'i zaten biliyorum, hepsi bir tanem. Yeni elemanlar alınmış. Sinem'in keman çıkarılmış; ama çello, iki keman, flüt, klarnet harika olmuş. Bir çok parça da yeni düzenlemeler yapılmış. bu kadar içli dışlı olduğum bu grubun yeni halini ben de aslında bu konserde gördüm. Sinem'e gelen back vocal Sinem'le aynı tondan söyledi ve Sinem'in sesi daha tiz olduğu için yine Sinem daha öndeydi. Olumsuz olan bence bu vardı; boşu boşuna orda gibiydi, başka tondan sölemesi ve eğer back vocalse her parçada her yeri sölememesi gerekir. İki parçada zaman yetmedi çalamadılar; ama gerçekten zaman geçtikçe alınan eleştiriler ve deneyimlerinin artması ile Azazil kendini geliştiriyor.

    Agora'ya gelirsek ben sitelerinden demolarını çekip dinlemiştim ve pek beğendiğimi söyleyemem, sopranoları çok kötüydü; ama bu konserde özellikle onları izlemeyi çok istedim. Sadece demo dinleyip de bir karar varmak saçma olurdu çünkü. Eski vokalleri çıkarıp yerine mükkemmel birini almışlar. Sinem bana sesini dinletmişti; ama konserdeyken resmen daha da hayran kaldım. Grubu tamamen toparlamış bana kalırsa. Agora en doğru kararı vermiş o iki vokali çıkartmakla, bu hatun beş tanesine değer ;) Bu kadar iyi bir vokalin neden bu kadar geri tutulduğunu anlayamıyorum, erkek vokal çok da iyi değildi bana göre, bence bu sesi böyle geri plana atarak harcamasınlar. Harcamayın Agora seyirci konuşuyor dinleyin ;) Agora için düşüncelerim değişti, gerçekten sahne performansları çok iyi. Agora'da baya değişime gitmiş. Ben beğendim.

    Blood Blossom'dan Serra'yı çok çok öpüyorum. Hehe :) Bu kadar tatlı ve güzel çok az kişi gördüm. Sahneye inanılmaz yakışıyor. Konserin aksaklıklar yüzünden geç başlaması onların zararı oldu aslında; çünkü bir çok kişi gitti ve çok az kişi izledi. Ben bile sanırım 4 parçalarını dinleyebildim. İlk kez izliyordum, erkek vokali başarılıydı, saçlarını beğendim ;) Bloody Blossom'ın da kendini geliştireceğine inanıyorum.

    Dead Leaves'e kalamadım, daha önce de hiç izlememiştim. Onlara da başarılar diliyorum gelecek için.

    Gerçekten müzik için bir şeyler yapmak isteyen gençlerin emekleri ve sevgileri ile yapılan bir konserdi. Daha iyilerinde görüşmek üzere ;)

    Gizem.
    Üye
    Raelana
    Tarih
    23 Ocak 2006 00:00
  • iidi bayaa....
    Üye
    lilithbruja
    Tarih
    22 Ocak 2006 00:00
  • 18 yaş sınırı yoktur..
    Üye
    KingCrimson
    Tarih
    21 Ocak 2006 00:00
  • abi ben kaçırdım bu promosyon olayını ya..para da yok !!
    gidilirdi valla!!
    Üye
    ROTTING CHRIST
    Tarih
    21 Ocak 2006 00:00
  • arkadaşlar iyi güzel de 18 yaş sınırı var mıydı acaba?
    Üye
    slash_sezer
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • agora ile coşcas bloody blossom ile hüzünlences dead leaves ile ne yapacaımızı bilemeyeceğiz ve gecenin ağır bombası azazil ile sapıtıcaz.
    herkese tekrardan başarılar diliyorum.
    Üye
    chimera
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • helal sana :P
    Üye
    KingCrimson
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • arkadaşlar;
    olay, gelmemesi gereken bi noktaya erişti.çeşitli yanlış anlaşılmalar sonucu sarfedilmemesi gereken sözler söylendi.ben kendi adıma, bu yanlış anlaşılmaların sonucu olarak sizlerle girdiğim diyaloglar için, olayın daha da büyümemesi namına özür diliyorum ve aynı davranışı sizlerden de bekliyorum...
    AGORA için gidicem o konsere !!!! yasasin gothic metal :p
    Üye
    isom14
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • arkadaşimiz ne kadar aptalca bi laf etmiş oyle . böyle bi laf karşisnda ne diyeceğimi sasirdim.. önce sen su cok bilmiş ayaklarini biraksan iyi olur acayip sinirimi bozdun konsere gelcem konserden sonra senle şoyle ayrintili bi tartişicaz bu konuyu .. konser cıkısı beklicem seni...


    niye üstüne alındığını anlamadım.demekki burda sorun çıkaran kişinin sen olduğunun farkındasın.
    Üye
    dazednconfused
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • şöyle bir ortam olsa da gerginlik çıkarsam diye fırsat kollayan şahısları anlamlandırmaya çalışmaktan çok sıkıldım artık.


    arkadaşimiz ne kadar aptalca bi laf etmiş oyle . böyle bi laf karşisnda ne diyeceğimi sasirdim.. önce sen su cok bilmiş ayaklarini biraksan iyi olur acayip sinirimi bozdun konsere gelcem konserden sonra senle şoyle ayrintili bi tartişicaz bu konuyu .. konser cıkısı beklicem seni...

    ... ayrica bu gruplarim ismini duymamiş olmam bu tarzi hiç dinlemiyorum anlamina gelmez tamam mi ! demek ki bu gruplar yeterince isim yapamamiş...

    (scream ) nickli arkadaşimiz birazcik ağir konusmus sana burda gereken cevabi veremicem konserde gorusuruz senlede.. asil sen kim oluyosun ya ben burda sadece kendi görüşümü bildirdim ayricada belirttim yanliş anlasilmasin diye kimseye b.k attiğim yok.. efendi olun lütfen
    saygilar sevgiler konserde görüşmek üzere ...
    Üye
    isom14
    Tarih
    20 Ocak 2006 00:00
  • şöyle bir ortam olsa da gerginlik çıkarsam diye fırsat kollayan şahısları anlamlandırmaya çalışmaktan çok sıkıldım artık.
    bu tarzdan hoşlanmıyor olmak, onları mantık sınırları haricinde yermek hakkını vermiyor kimseye.
    ben gothic-senfonik metal hastası bir insan falan değilim.ancak kaldı ki, yakınen haşır neşir olduğum Azazil grubunun, gün geçtikçe daha iyi şeyler yaptığına ve bunun için ciddi anlamda fedakarlıklara katlandıklarına devamlı şahit oluyorum.bunca emek sarfedilirken, Türkiye şartlarında, bölye bir tarz, tam anlamıyla "yoktan var edilmeye" çalışılırken, bu platformdaki anlamsız eleştirileri hak etmiyor bu gruplar.
    beğenmiyorsan, dinlemiyorsan, taraftarı değilsen hatta nefret bile ediyorsan saygı duymak lazım.çünkü herkes tüm samimiyetiyle çaba sarfediyor bu gruplardaki.

    saygılar ve de sevgiler...
    Üye
    dazednconfused
    Tarih
    19 Ocak 2006 00:00
  • harbidende ne hallere düşmüşün boyle sacma sapan bi konser haberi verdiğin için ..arada arkadaslar hafiften laf sokmuslar galiba... (chimera) nickli arkadaşim İstanbul'un hatri sayilir gruplarindan demişin kim ki bunlar isimlerini ilk defa duydum ayrica ben ne dediğimide cok iyi biliyorum sen biraz dikkat etsen iyi olucak. Bu aptalca müzik tarzindan dolayi senfonik müziğin içine edilmiş durumda ve sonra olarak bi pff daha cekiyorum.. haksizmiyim ya! saygilar...
    15 Ocak 2006 Pazar | Yazan: isom14
    ya sen kim oluyorsunda bu insanlarin yaptigi muzige sacmasapan diyorsun sen hic hayatinda boyle seyler dinledin mi de konusuyorsun biz kendi grubumuzda bile bu gruplarin sarkilarindan repertuar hazirliyoruz gothic metalin ne oldugunu nerden dogdugunu ve ana hatlarinin ne oldugunu ogrende seninle o zaman tartisalim!!! arkadaslar konserde hepinize basarilar umarim aranizda olabilirim...
    Üye
    scream
    Tarih
    19 Ocak 2006 00:00
  • isom 14
    symphonic metal ve gothic metali sevmeyebilirsin,senfoni orkestralarını tercih etmen de normal ama aptalca demen hiç hoş degil.üstelik yorumlarının sonuna saygılar yazdıktan sonra ne kadar saygılı bi davranış acaba?
    ayrıca bu grupların ismini duymamış olman senin bu müzige ilgisiz olmanla baglantılı bişey.gothic/symphonic metal dinleyici çogu kişi bu grupları tanır sanırım.türkiyede bu müzigi yapan önemli gruplar bunlar
    garajdaki sitenize de baktım,demoyu dinledim başarılı bi grupsunuz tebrikler
    Üye
    iwaly
    Tarih
    18 Ocak 2006 00:00
  • sevgili burak kardeşim tamam biraz fazla abarttim ama biz soad'dan spiders i calarken senin aerials i söylemen beni fena güldürdü arkandaki orkestra emin ol deneyimli elemanlar.. hepsi gitara hakim.. Ya gerçi sesini pek duyamadik vokal mikrofonu kötüydü.. duyduğumuz kadariyla olmadi zaten... Nesse sakin beni yanlis anlama kardeşim işallah önün acik olur..
    Üye
    isom14
    Tarih
    17 Ocak 2006 00:00
  • Ben Azazili nokia super soundda keşvetmiştim harbi süperler bence.Kafadan 1. olurlar dedim.Ama şebnemin veya tarkan abinin neye göre yorum yaptığına aklım hiç ermedi.Neyse saygı duyuyorum yinede en sevdiğim insanlardır bunlar.Ama bana düşermi bilmem ama Azazil in önü açık bence bu arada diğer gruplarada başarılar...
    Üye
    onlygodjudgeme
    Tarih
    17 Ocak 2006 00:00
  • isom14

    "biz kendi müziğimizin kalitesini cok iyi biliyoruz ve kendimize bakarak yorum yapiyoruz.." demişsin... Emin çok daha iyi performanslarınız vardır ama açıkcası o günkü performansınız deneme prowasına çağırdığınız her kim olursa olsun, ona hakaret olurdu. çağlabildiğiniz hangi şarkıyı söyleyememden dolayı şan dersine ihtiyacım olduğunu düşündün acaba? :) yoksa repertuarınızda olduğunu söyleyip de çalamadığınız şarkılardan dolayı mı oluştu bu fikir? Tavsiyenden çok önceleri şan dersi almaya karar vermiştim zaten, fakat beni o prowaya çağırırken sitede mevcut olan demolarımı dinlemiş we beni buna rağmen çağırmış olduğunu unutma... Ayrıca normalde böyle bi şey yapmasdım Deneyimlerden yola çıkarak söylüyorum, vokal arkadaşlar muhtemelen bana katılacaktır, vokalin gerçek performansı arkasındaki orkestrayla çıkar... Daha önce yapmamanı tavsiye ettiğim insanları yanlış yönlendirme konusunda ısrarlısın, anladığım kadarıyla bu senin genel tavrın... Amacım seni ya da grubunu eleştirmek değildi, hala da değil... Size tekrar başarılar...
    Üye
    airburock
    Tarih
    16 Ocak 2006 00:00
  • Arkadaşlar benim yazdiklarim hussunda mesaj atmayin bana..

    bi görüşünüz varsa buraya yazin !!!!!!!!!!!
    Üye
    isom14
    Tarih
    16 Ocak 2006 00:00
  • Türkiyede kaç kişi bu müziği yapabilir ki.................
    Görmek ve izlemek keyif vericektir ancak gelemiyorum
    Sahnede tüm gruplara başarılar
    Üye
    Gothic Dream
    Tarih
    16 Ocak 2006 00:00
  • Ama herşeye rağmen gidicem bu konsere.. ;)
    Üye
    isom14
    Tarih
    16 Ocak 2006 00:00
  • sevgili airburock nickli arkadaşimiz biz kendi müziğimizin kalitesini cok iyi biliyoruz ve kendimize bakarak yorum yapiyoruz.. ve biz bu gruplari begenmiyoruz bu kadar kendi görüşümüz ... daha fazla uzatamanin anlami yok ..Beraber prova yaptık ama 10dkda müziğimizin kalitesini, verdiğimiz emeği nasi anladin hayretler içindeyim.. ÖLDÜREN SAMPANYA'Yİ taniyan tanir zaten.. öncelikle sana bi tavsiye veriyim bence vokallikte bi san dersi alsan hiç fena olmaz ben bunu bi dost tavsiyesi olarak söylüyorum sakin beni yanlis anlama ... Merakda etme herkes hakkettiği yerde olucak zaten.. Herkese sevgiler saygilar . . .
    Üye
    isom14
    Tarih
    15 Ocak 2006 00:00
  • harbidende ne hallere düşmüşün boyle sacma sapan bi konser haberi verdiğin için ..arada arkadaslar hafiften laf sokmuslar galiba... (chimera) nickli arkadaşim İstanbul'un hatri sayilir gruplarindan demişin kim ki bunlar isimlerini ilk defa duydum ayrica ben ne dediğimide cok iyi biliyorum sen biraz dikkat etsen iyi olucak. Bu aptalca müzik tarzindan dolayi senfonik müziğin içine edilmiş durumda ve sonra olarak bi pff daha cekiyorum.. haksizmiyim ya! saygilar...
    Üye
    isom14
    Tarih
    15 Ocak 2006 00:00
  • Benim fikrim ve zikrim bundan ibarettir.. daha fazlası için burası uygun bir platform değil.. ayrıca bu kişisel bir tartışmaymış gibi davranmanın alemi yok..
    Üye
    vileshome
    Tarih
    14 Ocak 2006 00:00
  • ne hallere düşmüşüz neler tartışıyoruz :) aman allahım!
    Üye
    KingCrimson
    Tarih
    14 Ocak 2006 00:00
  • agora yı bilirim çok sağlam gruptur bi arkadaş bu amatörleri dinlemek için 7,5 vermem demiş bence 15 bile verilir
    Üye
    Yargıç
    Tarih
    14 Ocak 2006 00:00
  • isom14...

    Tarzı sevmeyebilirsin ama sırf bi şeyler söylemek için "pfff çekilcek işkence değil !!! yazmak ne kadar doğrudur sence? bildiğim kadarıyla organizasyonu yapanlar sokaktan dinleyici çevirip zorla içeri sokmuyolar, gitmek zorunda değilsin.. Bu dört grup arasında Azazil grubunu dinledim ve tanıyorum.. Türkiye standartlarının üstünde bir sound felsefesiyle, Türkiye'deki bi çok müzisyenden daha profesyonelce bi mantaliteyle müziklerine yaklaşıyorlar.. Yalnız senin için değil, bu tür eleştirileri yapan tüm arkadaşların bu tür eleştirileri bana göre ego tatmininden öte değildir, fakat bu tutumla yazılan eleştiriler önyargılı dinleyici kitlesinin yanlış yönlendirilmelere mağruz kalmalarına sebep oluyor... Ayrıca sizinle prova yapmış olarak söylüyorum, eleştirilerinizdeki dozu öncelikle kendi müziğinizindeki emek, ciddiyet ve kaliteye bakarak yaparsan daha insaflıca olur. Umarım herkes hak ettiği yere gelir...
    Üye
    airburock
    Tarih
    13 Ocak 2006 00:00
  • Eleştiri yapan arkadaşlar, eleştirilerini konsere gelip dinledikten sonra yaparlarsa, o zaman o kişilere hak verebilirim...Tabii ki herkes bizim yaptığımız müziği sevip dinlemek zorunda değil...Ama bu şekilde, verilen emeğe haksızlık edilerek yapılan yıkıcı eleştiriler yakışmıyor kimseye... Lütfen daha saygılı olalım arkadaşlar...
    Üye
    flütist
    Tarih
    13 Ocak 2006 00:00
  • Merhaba,
    Vileshome arkadaşımızın yazdıkları üzerine cevap vermem gerekiyor sanırım. Rock yapmaya çalışan bir popçusun anladığım kadarıyla ki böyle yakınıyorsun o konuda. Biz Azâzîl grubu olarak çok sesliliğe önem veriyoruz, düzenlemelerde ve çalışmalarda gereken emeği sarfettiğimize inanıyoruz. Grup elemanlarımız da kendini kanıtlamış ve kanıtlamaya devam eden kişiler. Yaptığın eleştiri ve yazdığın görüşlerin gerçeklikle alakası yok. Neye dayanarak bu şekilde konuştuğunu da anlamış değilim. Bu organizasyonda yer alan grupların hangisini gelip dinledin de bu şekilde davranıyorsun?
    Bu konsere 13 kişilik kadroyla katılıyoruz, isteyen gelir ve çok sesliliği görür. Bizim bu kadar emeğimizin karşılığı böyle seviyesiz ve gerçekten uzak yazılar olmamalı..
    Amatörlük ve profesyonellik kavramların nedir senin?Biz bu işten para kazanmıyoruz, amatör sayılıyoruz değil mi?Ama sen acemilikle amatörlüğü karıştırıyorsun..Aslında cevap yazmak bile yersiz şu an ama işte bu kadar emek sarfederken bu tip şeylerle karşılaşmak istemiyoruz artık.. Umarım saygı sınırlarını geçmemişimdir, teşekkür ederim..
    Diğer gruplardan arkadaşlarımıza başarılar dilerim konserde, güzel bir etkinlik olacak.. Tüm sevenlerimizi bekleriz..

    Murat Miroğlu
    Azâzîl Kurucu Üyesi
    Üye
    thelastbreath
    Tarih
    13 Ocak 2006 00:00
  • gothic girl ler yaşadı :=0
    Üye
    buddyholly
    Tarih
    13 Ocak 2006 00:00
  • çok sesli müzik'in nasıl yapıldığından haberi olmayanların musikii cemiyeti saz grubu gibi toplanıp hertelden aynı şeyi çalmaları maalesef senfonik müzik olmuyor.
    amatörce yapılabilecek bir iş değil bu kimse boşuna senfonicilik oynamasin, amatör rock grubu olabilir rock müziğin tabiatı bunu içerir ama amatör senfonik grup diye bişey olamaz..
    deep purple metallica scorpions gibi gruplar bile bin dereden su getirerek bu işlere kalkıştı, ama therion v.b. zırva gruplar yüzünden fıkra gibi bi hal aldı bu durum..
    adama sorarlar "senfoni bunun neresinde.." birileri rock yapmaya çalışan popçularla dalga geçmeden önce kendi hallerine bir baksın..
    ..saygılar sevgiler
    Üye
    vileshome
    Tarih
    13 Ocak 2006 00:00
  • bire bu amator gruplari dinlemek için 7.5 milyon veremem.. saygilar


    bu amatör dediğin gruplar istanbulun hatrı sayılır senfonik ve gotik gruplarındandır.
    ne dediğimizi bilip konuşalım.
    herkese başarılar diliyorum konser için. mükemmel bi gece olcak gibi.
    Üye
    chimera
    Tarih
    13 Ocak 2006 00:00
  • Konser günü http://radio.metalattack.net ten dinleyebileceksiniz.
    Üye
    KingCrimson
    Tarih
    12 Ocak 2006 00:00
  • istanbul disindakiler nasil dinleyecek. bu konudaki calismalarinizi öğrenebilirmiyim.

    belki giremem >>> [email protected]
    Üye
    dr_hannibal
    Tarih
    12 Ocak 2006 00:00
  • yerli gruplar için bir konserde 4 grubun sahne aldığı bir konser için 7.5 milyonu çok gören, mekanın kapısının önünden bile geçmesin zaten!
    Üye
    KingCrimson
    Tarih
    11 Ocak 2006 00:00
  • bire bu amator gruplari dinlemek için 7.5 milyon veremem.. saygilar
    Üye
    isom14
    Tarih
    11 Ocak 2006 00:00
  • pfff cekilcek işkence değil !!! saygilar bu benim görüşüm yanliş anlaşilmasin..

    www.northstreet.garaj.org ÖLDÜREN SAMPANYA
    Üye
    isom14
    Tarih
    11 Ocak 2006 00:00
  • tamam ulan POWER da yapacağız :D
    Üye
    KingCrimson
    Tarih
    11 Ocak 2006 00:00
  • Evet Power'da istiyoruz ,POWER diye bağıralım hep beraber belki yaparlar :))) Ama bu organizasyonda müthiş olacağa benziyor...
    Üye
    Holy_Bastard
    Tarih
    10 Ocak 2006 00:00
  • abi budur ya...hele şükür..bi de power olsa ..:)
    Üye
    Black_Explorer
    Tarih
    10 Ocak 2006 00:00
  • çok hoş bi organizasyon gidilmeli gidicem:D
    Üye
    ilomilo
    Tarih
    9 Ocak 2006 00:00
Toplam 41 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler