Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm Audioslave

18 Mart 2004 00:00

Audioslave ikinci albümü üzerinde çalışıyor. Grubun gitaristi Tom Morello MTV'ye şimdiye kadar yaptıkları şarkılarla ilgili bilgi verdi. Morello, Audioslave dinleyicilerini heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Bir süredir stüdyoda çalıştıklarını ve 25 şarkı hazırladıklarını belirten Morello şunları söyledi: "Bir önceki albümde studyoya girip günde bir şarkı yapardık. Bu kez çok daha hızlıyız. Bazen günde iki şarkının iskeletini tamamlamış oluyoruz." Albümün adı veya çıkış tarihiyle ilgili henüz kesin bir bilgi yok. Fakat Morello'nun anlattıklarına bakılırsa, Audioslave fanlarını farklı bir albüm bekliyor.

Morello oldukça iddialı konuşuyor: "Bir "Back In Black" de yapabiliriz veya bir "The Joshua Tree" de. Ortaya ne çıkacağını henüz bilmiyoruz. Ama şarkılar kesinlikle çok heyecan verici. Daha önce hiçbirimiz kariyerlerimizde böyle şarkılar yapmamıştık."

Soundgarden'ın vokalisti Chris Cornell ile eski Rage Against The Machine üyeleri Tom Morello, Tim Commerfold ve Brad Wilk'in kurduğu Audioslave, kendi ismini taşıyan ilk albümüyle beklentileri karşılayan iyi bir çıkış yapmıştı. 'Cochise', 'Show Me How to Live' ve özellikle 'Like a Stone' gibi iyi şarkılar içeren albüm, liste başarısı da yakalamıştı. Grubun bu ilk albümü, iki milyon kopya sattı.

Audioslave
Kaynak: studyoimge.com

Yorumlar

  • vokal harika adamda zenci gırtlağı var çok yakışıyo eski albümünden 3 4 tane şarkı indirdim harika. kıvamı iyi tutturmuşlar :)
    Üye
    oz_korn_
    Tarih
    9 Ocak 2005 00:00
  • audioslave in önceki kasetinden olan Like A stone u şiddetle tavsiye ediyorum böyle şarkı duymadım ben....
    Üye
    altearate
    Tarih
    7 Kasım 2004 00:00
  • Adamlar aşmış ne diyim::::
    Üye
    beverly
    Tarih
    4 Haziran 2004 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler