Elvis Presley Yaş Günü Partisi Zaman: 21 Ocak 2006 Cumartesi Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul 21 Ocak 2006'da Olimpia Wish'te Elvis">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Elvis Presley Partisi @ Olimpia Wish - Taksim - İstanbul

11 Ocak 2006 00:00
Sahnede: Elvis Presley Yaş Günü Partisi
Zaman: 21 Ocak 2006 Cumartesi
Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul

21 Ocak 2006'da Olimpia Wish'te Elvis Presley'in 71. Yaş gününü (aslında 8 Ocak 2006 ama Kurban Bayramı tatili nedeniyle 21 Ocak'a alındı) kutlamak için yine birlikteyiz.
Programda neler mi var? Öncelikle Non-Stop canlı performans. Hem de "Performans" kelimesini tam anlamıyla yaşatarak ve Kralımız Elvis'in adına yakışır tempoda. Çoğunluğu Dev Ekranda DVD görüntülerinden oluşan en mükemmel Elvis showlarından görüntüler, az bilinen alternatif versiyonlar ve tabii Fan Kulubumüzün bünyesinde bulunan Türkiyenin Elvis'leriyle sıkı bir Elvis gecesi.

Elvis'lerimiz Cihan, Melih ve Arif'ten orjinal Elvis kostümleriyle canlı showların yeralacağı gecede Kral'ın 50'li, 60'lı ve 70'li yıllardaki performansları yeniden canlandırılacak.

Her partimizde olduğu gibi bu seneki partimiz de Kralımız Elvis Presley'e yakışacak şekilde olacak. 21 Ocak 2006 saat 21.30'da Olimpia Wish'te olun siz de Türkiye'nin Elvis topluluğuyla birlikte unutulmaz bir gece geçirin. Biz bir daha yapana kadar aynı keyfi verecek en yakın parti Memphis veya Las Vegas'ta.

Bu seneki partimizin bir özelliği daha var. Yine Kral Elvis'in adına yakışır bir şekilde bu partinin tüm geliri bir hayır işine harcanacak. Beyazıt Rotaract Kulübüyle ortak gerçekleştireceğimiz organizasyondan elde edilen gelir, Beyazıt Rotaract'ın burs vererek okuttuğu 5 lise öğrencisinin okul masrafları için kullanılacak.

Yorumlar

Taze haberler