Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

ÇAMUR’un albümü tüm müzik marketlerde

15 Ocak 2006 00:00
Çamur, 1996 Haziran’ında Murat Ak (vokal – gitar – baglama ) ve Çağatay Kadı (elektrik gitar) tarafından Sakarya’da kuruldu. Kurulduktan hemen sonra Ankara’ya giden ikili, bir yıl boyunca çeşitli barlarda sahne aldı.

İkili, bu bir yılın sonunda Sakarya’ya dönerek çalışmalarını bir süre burada devam ettirdi ve ilk demo kayıtlarını bu sırada gerçekleştirdi. Mayıs 1997’de İzmit Eğlence Fuarı’nda sahne almaya başlayan grup, aynı şehirde müzik yaşamlarını devam ettirdi. Nisan 1998’de bas gitar’a Ömür, davula Turgay (Trayan Dimitrov)’un geçmesi, Ozan’ın da klavyesiyle katılması sonucu grup, uzun yıllar birlikte çalacak olan kadroyu oluşturmuş oldu.

2003 Eylül ayında gruba yeni katılımlarla müziğini zenginleştiren grup, yeni çalışmalarıyla Mayıs 2004’te Efes Dark sponsorluğunda düzenlenen 9. Roxy Müzik Günleri’nde final hakkı kazandı. 10-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen performansla ikincilik ödülü aldı.

Çamur 2004 ve 2005 yıllarında Barışarock Festivali’nde sahne alarak performanslarıyla tüm sevenlerinin kalbinde yer edindiler.

Turgay(Davul),Güney(Perküsyon),Jon Cullblad(Perküsyon),Emre Kocabas(Perküsyon) Kadir Keskin(BasGitar),Ozan(Klavye),Ömür(Çaglama),Çagatay(ElektrikGitar),Murat(Vokal) Çamur’un Roxy’de ki performansinda yer alan müzisyenlerdir.

Çamur albümden sonra ilk performansını 11 Ocak Çarşamba günü saatler 24.00’ü gösterirken Taksim Depo’da yapacaklar.

Biz Çamur sevenlere düşen görev ise korsana karşı çıkıp albümlerini satın almak ve albüm sonrası ilk canlı performanslarda onları yalnız bırakmamak olacak.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN..

Yorumlar

Taze haberler