Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Omar Sosa İstanbul'da

9 Mayıs 2002 00:00

Garanti Bankası’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen "Garanti Caz Yeşili" konserleri kapsamında, Kübalı sanatçı Omar Sosa, 14 ve 15 Haziran gecesi Babylon’da konser verecek. Ünlü müzisyen; ritim, armoni, vokal ve çalgıların incelikli karışımıyla, dinleyiciyi Latin cazının geleneksel kalıplarının dışına çıkararak "dünya cazı" olarak tanımlanan müziğinden örnekler sunacak.

Konserde ödüllü besteci ve piyanist Omar Sosa’ya, saksofonda Eric Crystal, davulda Elliot Kavee, perküsyonda Gustavo Ovallès, kontrbasta Geoff Brennan, rap’te SubZ ve vokalde Martha Galarraga eşlik edecek.

Müzik aleminde özgürce dolaşmayı seven Omar Sosa’nın empresyonist müziği; cha-cha burgular, Monk’vari cümleler, Yoruba nağmeleri, hip-hop vuruşlar ve rapsodik melodiler içeriyor. Thelonious Monk’un yalınlığını ve Keith Jarrett’in melodik zenginliğini Afro-Cuban müziğin ritmik gücüyle birleştiren sanatçı, modern ve kentsel bir müzik yaptığını söylüyor.

Kaynak: ntvmsnbc.com

Bilet için biletix.com

Sanatçıyla ilgili geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz

audiogalaxy.com :: Omar Sosa

Yorumlar

  • Hiç sorun değil. Her zaman konuşabilirsiniz.
    Üye
    wogon
    Tarih
    17 Haziran 2002 00:00
  • Sadece yorumlarıma bakarak beni İngiliz hayranı olarak mimlemiş olmanızdan biraz incinmiş olsam da "konsantre olunabilecek içerikli müzik" kavramı konusunda bir gün sizinle karşılıklı konuşmak isterim..
    Üye
    Nes
    Tarih
    17 Haziran 2002 00:00
  • Konsantre imam hohoho
    Üye
    Nem
    Tarih
    17 Haziran 2002 00:00
  • Ayrıca eklemek istediğim birşey var ki, önceki yorumlarınızda tespit ettiğim kadarıyla bir ingiliz hayranlığınız mevcut. Bu, eğlencelik, popüler anlayışınıza ek olarak biraz da konsantre olunabilecek içerikli müzik dinlemenizi salık veriyorum.
    Üye
    wogon
    Tarih
    17 Haziran 2002 00:00
  • Adam geldi gitti, kurtuldunuz!! Ama, Sahsen gitmemesini tercih ederdim. Gayet guzel bi konser izledim. Bu tip adamları İstanbul'a getirenlere GaRaJ vasıtasıyla teşekkür ediyorum valla helal olsun. Darısı Jazz Festivalinin başına.
    Üye
    wogon
    Tarih
    16 Haziran 2002 00:00
  • ben bu adamın resmini görmekten bıktım sayfayı her açtığımda, sinsi sinsi bakıyo.. artık gelse de gitse diyorum sayın GaRaJ Bekçisi..
    Üye
    Nes
    Tarih
    12 Haziran 2002 00:00
Toplam 6 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler