Dinar Bandosu Clique Zaman: 2 Mart 2006 Perşembe Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul Fiyat: 5YTL Dinar Bandosu ve Clique,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Dinar Bandosu & Clique Konseri @ Peyote - Taksim - İstanbul

22 Şubat 2006 00:00
Sahnede:
Dinar Bandosu
Clique
Zaman: 2 Mart 2006 Perşembe
Mekan: Peyote - Taksim - İstanbul
Fiyat: 5YTL

Dinar Bandosu ve Clique, 2 Mart Perşembe gecesi Peyote'de GaRaJ.org'un da katkılarıyla düzenlenen partide konser verecekler.
"Have you got it yet" adlı dünyanın birçok ülkesinden Syd Barrett / Pink Floyd şarkılarını yorumlayan grupların yer aldığı toplamada Türkiye'yi temsil ettikten sonra beste çalışmalarına ağırlık veren Dinar Bandosu 3 ay sonra ilk konserini, yeniden konserler verilmeye başlayan alternatif gençliğin favori mekanlarından Peyote'de verecek. Saykodelik, Funk, 70'ler Türk rock'ı, garaj ve ambient etkileri taşıyan müziğinin yanı sıra ışık ve gösterisi ile de ilgiyle izlenen Dinar Bandosu'ndan önce Clique grubu sahne alacak.

Elektronik etkileşimli post-punk/new wave tarzında kendi bestelerini çalan Clique, 2005 yılında kuruldu, başta The Cure, Joy Division gibi 80'lerin kült gruplarından etkilenen Clique, Türkçe-Almanca karışımı bestelerinin yarı sıra elektronik tınılarıyla da ilgi çeken bir grup.

Yorumlar

  • Konser iyiydi. Dinar Bandosu'nu da sonunda dinleyebilmiş olduk. Peyote de güzel mekan zaten, hastasıyım iki yaşından beri. Çalışılmış, olmuş yani işin özü. Mesafe!
    Üye
    Nem
    Tarih
    3 Mart 2006 00:00
  • Ben Dinar Bandosu'nu dağıldı zannediyordum. Çok sevindim, demek hala varlar. Ön grubu dinlemedim ama Dinar Bandosu ile çıkıyorlarsa onlar da gayet iyidir.
    Üye
    psychocandy8
    Tarih
    2 Mart 2006 00:00
  • arapmu bunlar? arapların para birimi dinarı kullanmıslar.


    Ece Ayhan oku.
    Afyon'a git.
    Yunan Mitolojisi incele.

    Ufkun oldukça genişleyecektir.
    Üye
    aleister
    Tarih
    2 Mart 2006 00:00
  • arapmu bunlar? arapların para birimi dinarı kullanmıslar.
    Üye
    TUAREG_75
    Tarih
    1 Mart 2006 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler