Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Babylon :: 14.05 - 31.05

13 Mayıs 2002 00:00
Kazım Koyuncu
14 Mayıs Salı > 21:30

Kazım Koyuncu, kurucularından olduğu "Zuğaşi Berepe" adlı grupla yaptığı ya"Mişkunan" ve "İgzas" adlı albümleriyle müzik dünyasında kendine bir yer edindi. Lazca Rock müzik yapan Koyuncu, Babylon'da "sıkı" bir orkestrayla şaşırtıcı bir performans vermeye hazırlanıyor.

Thunder of the Swords
15 Mayıs Çarşamba > 21:30

"İnsan kulağının duyabildiği her titreşim müzikte yer alabilir" düşüncesiyle oluşan bu proje elektronik müziğin farklı tarzları ile canlı enstrümanların doğaçlamalarını birleştiriyor. Projenin temelinde, elektronik alt yapıdaki akışa doğaçlama katılan balaban, ney, klarinet ve vurmalılar gibi enstrümanların ve vokallerin katkıları ile deneysel bir sentez oluşturma fikri yatıyor.

Beat Force Nights
Visuals by Gökay Sarıöz
16 Mayıs Perşembe > 21:30

İstanbul'un elektronik müzik sahnesine farklı bir renk katmayı amaç edinen Beat-Force oluşumu elektronik müziğin alternatif ve alt kollarıyla mekanı sarsarken, görsel malzemelerle de farklı bir atmosfer yaratacak. Gecenin 'forcer'ları Mabbas (electronica), Dj Style-ist (breakbeat), Da Frogg & Golem (drum'n bass), Dj Turbo (hip hop, electro) ve Umut Çağlar (progressive - breakbeat)

Garanti Caz Yeşili
Sun Ra Arkestra (Chicago)
17 Mayıs Cuma - 18 Mayıs Cumartesi > 23:00

Sun Ra Arkestra, efsanevi filozof, guru, besteci ve orkestra lideri Sun Ra'nın, tüm gezegeni kat ettiği, öngörülerini ve yeni bin yıla geçiş çağrılarını insanlığa ilettiği büyülü bir keşif aracı... Swing'den bepop'a, avant-garde'dan, ana akımların retrospektifine bir çok türü tarayan; tiyatro, ayin ve müziği harmanlayan bir işitsel ve görsel gelenekle, 1993'te dünyadan göçen Sun Ra etrafındaki yörüngesinde dolanmaya ve onun cevherini canlı tutmaya devam ediyor. Şimdiki şefleri Marshall Allen yönetimideki 13 "yıldız"dan oluşan bu efsanevi orkestra yüksek enerjili performanslarıyla, duraksız bir caz macerasına çıkaracak müzikseverleri.

Miller Clubeer Time!
Fila Brazillia (Londra)
31 Mayıs Cuma - 1 Haziran Cumartesi > 23:00

2002 yılında "Jump Leads" albümünü yayınlayan Fila Brazilia, funk, dub, house, hip-hop ve asit cazı, electronica, ambient breakbeat ve trip hop çizgisinde yeniden şekillendiren tarzıyla göze çarpıyor. Bu albümle ilk kez vokalli parçalara yer veren Fila Brazilia, 80'lerin soundu'nu andıran ve daha yüksek tempolu bir stile yöneldikleri canlı performanslarıyla eklektik dans müziği severleri büyüleyecek.

Yorumlar

Taze haberler