Spot Zaman: 15 Mart 2006 Çarşamba - 21:30 Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul Fiyat: 10 YTL Spot Halil Altan (vokal,">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Spot @ Olimpia Wish - Taksim - İstanbul

9 Mart 2006 00:00
Sahnede: Spot
Zaman: 15 Mart 2006 Çarşamba - 21:30
Mekan: Olimpia Wish - Taksim - İstanbul
Fiyat: 10 YTL

Spot
Halil Altan (vokal, gitar) - 2 Ocak 1983'de İstanbul'da doğdu. Lise dönemlerinde yakın arkadaşlarıyla zevkine stüdyolara gitmeye başladı. Sonrasında üniversitede önce back vokal, ardından istek üzerine vokal oldu. Kendisi Şişli Terakki Lisesi, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde öğrenim görmüştür ve an itibariyle Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıfta öğrencidir.

Onur Alper (gitar, geri vokal) - 19 Kasım 1982'de Konya'da doğdu. Ortaokul yıllarında klavye eğitimi alarak başladığı müzik hayatında yanlış enstrümanı çaldığını erken fark edip gitar çalmaya başladı. Ortaokul ve lise yıllarında okul orkestrası ile birçok konser ve festivalde yer aldı. Beste çalışmalarını hayata geçirmek için Görkem’e teklif götürerek Spot'un temellerini attı. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ve Bahçeşehir Koleji'nde devam eden zorunlu eğitim yıllarından sonra lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4.sınıf öğrencisi olarak sürdürmektedir.

Erduran Erdem (bas, geri vokal) - 6 Kasım 1980’de İstanbul’da doğdu. 1993'te Nişantaşı Anadolu Lisesi orta 2. sınıfta klasik gitarla müziğe başladı, 1995’te elektro gitara geçti. Bas gitarla tanışması 1996 yılında okul arkadaşlarının kurduğu gruptan teklif almasıyla oldu. 1998'de liseyi bitirip İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’ne girdi. 24 Aralık 2005'te katıldığı Spot grubuyla beste ve cover çalışmaları yapmakta ve 2003 yılında İTܒde kendi bölümünde başladığı yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Görkem Çakır (davul) - 11 Haziran 1983'te İstanbul'da doğdu. Ahmet Şimşek Koleji ve Özel Üsküdar Fen Lisesi'ni bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği'ne girdi. Davul çalmaya Haziran 2000'de Drum Club'da başladı. 4 yıl solak çaldıktan sonra, 2004 başında ani bir kararla sağ kurulumda çalışmaya başladı. Halen Drum Club'da Hakan Açıkalın ve Bülent Akbay'la ileri seviye davul derslerine devam etmektedir.

Yorumlar

Taze haberler