Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Teoman & Bülent Ortaçgil :: Konser Zinciri

15 Nisan 2004 00:00
Sahnede:
Teoman
Bülent Ortaçgil
Zaman: 23-04-2004
Mekan: Lütfi Kırdar - İstanbul
Fiyat: 45MTL - 33,5MTL - 22,5MTL
Bilet: biletix.com

Rock müziğinin güçlü ismi Teoman Tuborg Pilsener'le 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Teoman, "Tuborg Pilsener Alive" konsepti çerçevesinde 30'u aşkın konser verecek.

Turneyle ilgili 13 Nisan’da Beyoğlu Safran'da gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Türk Tuborg'un Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Damla Birol, müziğe her zaman büyük önem verdiklerini, bu proje ile de sadece konserler ile sınırlı kalmayan yepyeni bir konsept yarattıklarını belirtirken Teoman gibi bir müzisyenle ortak proje gerçekleştirecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Teoman ise, Tuborg Pilsener için hazırladığı özel şarkıyı seslendirdi. Teoman, yaptığı müzik ve sevdiği biranın yan yana gelmesinden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Tuborg Pilsener sponsorluğunda 23 Nisan'da İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Teoman - Bülent Ortaçgil ortak sahne performansıyla başlayacak konserler zinciri, Ankara, Bursa ve İzmir'de sürecek. Ardından 20 konserlik yaz turnesini, biraevi ve beach konserlerinin yanı sıra partiler ve çeşitli etkinlikler izleyecek. Haziran ayında yeni albümünü piyasaya sürecek olan Teoman, Tuborg Pilsener'le birlikte Türkiye'nin dört bir yanında sahneye çıkacak. Üniversite öğrencileriyle de buluşacak olan Teoman, Güneydoğu'da halka açık bir konser de verecek.

GRJ :: Teoman
GRJ :: Bülent Ortaçgil

Kaynak: studyoimge.com

Yorumlar

Taze haberler