Suitcase Zaman: 6 Mayıs 2006 Cumartesi Mekan: Balo Stage - Taksim - İstanbul Fiyat: 20 YTL (1 yerli içki bedava) Davetiye kazanmak için buraya">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Suitcase - Depeche Mode Gecesi @ Balo Stage - Taksim - İstanbul

2 Mayıs 2006 00:00
Sahnede: Suitcase
Zaman: 6 Mayıs 2006 Cumartesi
Mekan: Balo Stage - Taksim - İstanbul
Fiyat: 20 YTL (1 yerli içki bedava)

Davetiye kazanmak için buraya tıklayın!

İşte beklenen organizasyon!

4 Şubat 2006'da ilki gerçeklesen partinin tadı damağınızda mı kaldı? Suitcase'in performansına doyamadınız mi? Hediyelerimiz çok mu hoşunuza gitti? Yoksa "Depeche Mode Cover Night"ı kaçırdınız mı?

O Halde baştan alalım. DM konserine gün sayarken tüm partilerden farklı bir organizasyon sizleri bekliyor. Suitcase tüm gece sadece DM şarkılarını canlı seslendirecek, Dj Barish Goren ve Dj brit:ta ilk albümden bugüne orijinal DM parçalarını, remixlerini, farklı sanatçıların DM coverlarını sizler için çalacak. Konser görüntüleri, çok özel röportajlar ve unutulmaz DM klipleri ekrandan sizlere ulaşacak.

Balo Stage'e geldiğinizde "DM Cover Night 2"ye özel bir hediyeyle karşılanıp, hediyenizle birlikte size verilen çekiliş biletleri ile gece sonunda muhteşem armağanlar kazanabileceksiniz. Koleksiyonunuza katmak için can atacağınız DM Cd, dvd ve posterleri sahiplerini bulurken, şanslı 2 kişi DM Türkiye konserine bilet kazanacak.

Sex on the beach, tequila boom, jack shot'ları havalarda uçuşacak. Tam bu sırada sesine güvenenler sahneye fırlayıp Suitcase ile beraber kendi favori parçalarını seslendirecek. Kaçırdım dememek için takviminizde 6 Mayıs'ı kocaman bir kırmızıyla işaretleyin ve bu gecede siz de bizimle eğlencenin tadına varın.

Yorumlar

  • abi kaçarmı yahuu:))))
    Üye
    church_bell
    Tarih
    2 Mayıs 2006 00:00
  • oo ozan abinin mekanı:)
    Üye
    TerminaL
    Tarih
    2 Mayıs 2006 00:00
Toplam 2 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler