Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

İzmir'de Pop ve Klasik

23 Mayıs 2002 00:00

İzmir, bu hafta klasik ve pop müziğin sevilen isimlerine ev sahipliği yapacak.

Efes Antik Tiyatro’da 24 Mayıs akşamı düzenlenecek konserin konuk sanatçısı Fahir Atakoğlu. 26 Mayıs’ta Athena, 28 Mayıs’ta Burak Kut, 29 Mayıs’ta ise Candan Erçetin İzmirlilerle birlikte olacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) sezonun final konserinde Fahir Atakoğlu’nu konuk edecek. Efes Antik Tiyatro’da yarın (24 Mayıs Cuma) düzenlenecek konseri, Devlet Sanatçısı Şef Rengim Gökmen yönetecek. 21.00’de yapılacak konserin ilk bölümünde, İZDSO çok sesli korosu, Mozart’ın “Reqiuem” isimli eserini seslendirecek.

Konsere, Soprano Feryal Türkoğlu, Mezzosoprano Ferda Yetişer, Tenor Levent Gündüz ve Bas Hakan Tıraşoğlu da katılacak. Konserin ikinci yarısında, Fahir Atakoğlu solist olarak sahne alacak. Atakoğlu, müzikseverlere Efes Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde ilk kez yeni albümünü seslendirecek.

İZDOB’UN BAHAR KONSERİ

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) 28 Mayıs Salı akşamı 20.30’da Bahar Konseri ile sanatseverlerle buluşacak. Fuar Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak “Pasaqorte Latino” konulu bahar konserinin solisti, pop müziğin sevilen ismi Burak Kut olacak. Konserde, tenorlar Rodrigo Orrego ile Hakan Aysev de yer alacak.

İzmir Sanat’ta düzenlenen etkinlikler çerçevesinde sevilen müzik grubu Athena, 26 Mayıs Pazar günü 21.00’da konser verecek. Konser, Fuar Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak. 29 Mayıs Çarşamba günü 21.00’da da pop müziğin sevilen sanatçılarından Candan Erçetin, İzmirli müzikseverlere beğenilen şarkılarını seslendirecek. Konser, 30 Mayıs Perşembe akşamı da tekrarlanacak.

Kaynak: ntvmsnbc.com

Yorumlar

Taze haberler