Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Grup TerminaL@ Harbiye Açık Hava Tiyatrosu

3 Mayıs 2006 00:00
Grup TerminaL 06 Mayıs 2006 Cumartesi günü Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün, 06 Mayıs 2006 Cumartesi , "Hıdırellez" gününde Harbiye açık Hava Tiyatrosunda düzenleyeceği Hıdırellez Festivali'nde Grup TerminaL, KIRAÇ'ın alt grubu olarak sahne alacaktır.

Hıdrellez Etkinlikleri

İstedik ki bahar coşkusunu İstanbul da eğitim gören Üniversiteli arkadaşlarımızla yaşayalım. Hayatlarının baharında, onlara kendilerini ortaya koyabilecekleri bir fırsat verelim. Bu amaçla; söyleşiler ve konserden oluşan bir etkinlik programı hazırladık. Üniversite öğrencilerimizi düşünerek etkinliklerimizi, "Kıraç ve Üniversiteli Gruplar" ların konseri de dâhil olmak üzere ücretsiz gerçekleştireceğiz.

Söyleşiler, çok değerli hocalarımızın hoş sohbetleri ile 7 Mayıs Pazar günü saat 18.00'de Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

"Kıraç ve Üniversiteli Gruplar" ların konseri, 6 Mayıs Cumartesi günü Harbiye Açık Hava Tiyatrosunun büyülü ortamında yaşanacak.
Grup Terminal kendi eserleriyle , İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan Grup Andaç04 nostaljik şarkılarla, Bilgi ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Grup FrzBİ ile rock tınılarını, Sabancı, Bilgi, Koç ve Mimar Sinan Üniversiteleri öğrencilerinden oluşan Grup Siu ile sevilen popüler şarkıları ve 40 kişiden oluşan Sabancı Üniversitesi KoroSU ile koronun ihtişamını yaşayacağız.

Programın her aşamasında üniversiteli öğrencilerin katkıları ile gerçekleştirdik. Konser afiş tasarımını Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü Öğrencisi Fatma Nur Yavuz hazırladı.

Göstermiş olduğunuz bu ilgi; daha sonra gerçekleştireceğimiz etkinlikler için bizlere ilham oldu. Bahar ile canlanan, bereketlenen tabiat gibi ülkemizin gençliği ve kültür sanat alanına katkıları da canlansın, bereketlensin dileğiyle...

Ayrınıtlı bilgiyi resmi internet sitemizde bulabilirsiniz :
http://www.grupterminal.com

Yorumlar

Taze haberler