Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Mersin Rock Festivali

11 Haziran 2006 00:00
Zaman: 14 Haziran 2006 Çarşamba
15 Haziran 2006 Perşembe
Mekan: Atatürk Parkı Açık Hava Tiyatrosu (Anfi Tiyatro)
Fiyat: Ücretsiz
Program:
14 Haziran 2006 Çarşamba
Ayak Üstü
Mat-Rock
Positive
Akla Zarar
Garage
Radar

15 Haziran 2006 Perşembe
Kaos
Egzos
P.O.G.O
Knock-Out
Yer-6
Meskalin

Yorumlar

  • Oragizasyon düşünülmesi süper bir olay yer süper ama iş icraata gelince rezalet tabi herkes iyi güsel hoş dedi ama ne yapsın ilk defa rock fest oluyor mersinde insanlar bilmeyince kötüsüde iyi geliyor onlara sound cok kötü idi sadece bas sesleri iyi geliyordu oda adamlar 4 tane sub bas getirmişler elektro gitarlar yok gibiydi sahneye kurdukları davuldan cıkan ton ise rezaletin en büyügüdü bence tabi begenenler olmuştur ama yinede böyle bişey düşünüp hayata gecirmiş olmaları süper bir olay emek veren gruplarada teşekkür sart ama cok calışmaları gerek hepsinin buna bende dahilim zaten kendimi yeterli derecede iyi bulmadıgım için o sahnede yer almadık ama iyi şeyler yapabilecegimi düşününce bende sahnede yer alırım yani kısaca biraz daha müziklere dikkat etmek lazım bu iştede coluk cocuk ayrımı yapmamak lazım çünkü liseli arkadaslarda vardı ve gelecek vaat ediyorlar ...

    Birde duydugum bir olay RADAR grup u organizasyon a cıkacaktı ama cıkmamış sebebi ise para istemişler bencede cok ayıp etmişler yani ROCK müzikten konusuyoruz ve bu bir festival niye para ...
    Üye
    drums_player
    Tarih
    16 Haziran 2006 00:00
  • bence festivalin en sağlam grubu knock-outtu .çoştular çoşturdular....başarılar onlara
    Üye
    Akla Zarar
    Tarih
    15 Haziran 2006 00:00
  • Çarşamba günü mersindeyim trene yetişeceğim için konsere kalamadım ama provaları izledim gayet güzeldi eminim konser bi okadar daha güzel geçmiştir konserin adı hiç önemli değil bence önemli olan bu organizasyonun yapılması ve kıtlelere ulaşmak .Ayrıca ben 22 yıldır adanadayım ve profesyonel olarak davul çalıyorum ama daha 1 tane bile bedave rock konserine gitmiş değilim daha doğrusu hiç bedava olmadı sizi yürekten tebrik ediyorum arkadaşlar lütfen devam edin bu tür organizasyonlara...Ayrıca provalar sırasında amfının karsı tarafındakı APARTMANDA oturan biri veya birileri çok ses geliYoR diye şikayet etti burdan onları KINIYORUM ve son olarak EMEĞİNİZ ÇOK BÜYÜK YILMADAN DEVAMMMM.
    Üye
    murat252456
    Tarih
    15 Haziran 2006 00:00
  • saat kaçta başlar bu festivaller?
    bugün geldim mersine ve gidicem gaLiba..
    ama tabi saati öğrenebilirsem..
    bilen varmıdır?
    Üye
    FuL_TeLiKe
    Tarih
    15 Haziran 2006 00:00
  • Duman Mor ve Ötesi dediğin gruplar Türkiyede rock müzik adına bir çok şeyi başarmış gruplardır.Bırakın artık bu işleri.Kaldı ki yaptıkları müzikte Rock'tır.Ben mi yanılıyorum?Pop mu yapıyor duman ya da mor ve ötesi?Ben dinlemem ikisinide ama haksızlık yapılmasını da istemem.
    Bende mersinliyim.2 yıldır da istanbulda müzik piyasasında işimi icra etmeye çalışıyorum.Mersinden iyi gruplar çıkacağına inancım sonsuz.Neden olmasın ki?
    Üye
    Broken_stick
    Tarih
    15 Haziran 2006 00:00
  • arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.Gruplara hiç bir şekilde laf etmiyorum. Sadece duymadığımı belirtmek istedim. Kaldıki rock festivali adı altında yapılan bi çok festivale çıkan rock müzik ile alakası olmayan grupların ne kadar berbat olduklarının bilincindeyim. Her zaman amatör grupların önünün açılmasından yanayım. Amatör grupları dinlemenin de çok eğlenceli olduğunu savunurum her zaman. Son olarak bu arkadaşların kayıtlarına vs. ulaşabilir miyim?
    Üye
    starstuff
    Tarih
    15 Haziran 2006 00:00
  • hala duman mor ve ötesi yapan grupların konslerine ROCK FEST denmesi çok gülünç..Yer6 grubuna çoluk çocukların arasında yazık olcak..
    Üye
    pantera4ever
    Tarih
    14 Haziran 2006 00:00
  • Eger mersinli deyilsen tanımaman normal cnk biz mersinin yerel gruplarıyız ama bu isimleri bir yere kaydet cnk bu insanlar türkiyeyi sallayacak cok genciz ama bir okadarda güçlüyüz(AYAKÜSTÜ)
    Üye
    Maxi3320
    Tarih
    14 Haziran 2006 00:00
  • NE GÜZEL. ÜLKEMİZİN HER YERİNE YAYILSIN ARTIK BU ROCK ÇILGINLIĞI. BU TARZ FESTİVALLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK GEREKİYOR. YAPANLARI TEBRİK EDİYORUM.YALNIZ ÇIKACAK OLAN GRUPLARIN HİÇ BİRİNİ TANIMIYORUM. BU DA BENİM AYIBIM...
    Üye
    starstuff
    Tarih
    14 Haziran 2006 00:00
  • Ayrıntılı bilgi: www.mersinrockfest.com
    Üye
    Akla Zarar
    Tarih
    13 Haziran 2006 00:00
Toplam 10 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler