Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Festival :: H2000

30 Mayıs 2002 00:00

Ülkemizde festival ve kamp kültürünü birleştiren ilk müzik festivali H2000, bu yıl ilk mekanı olan Ömerli'ye geri dönüyor. Suede, Muse, The Notwist, Lamb ve Reamonn izleme fırsatını elde edeceğimiz isimlerden sadece birkaçı.

Avrupa Festivaller Birliği YOUROPE'a kabul edilen ilk Türk festivali H2000 bu yıl 30 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında 4 gün sürecek. SUEDE, MUSE, REAMONN'un yanı sıra CALEXICO, LAMB, THE NOTWIST, TELEPOPMUSIK gibi alternatif müziğin tanınmış isimleri sahne alacak. Yerli sanatçılardan TEOMAN, ATHENA, GÖKSEL, MOR VE ÖTESİ… ve daha birçok isim Ömerli'de olacak.

Dance Stage'de pikapların başında DAVE ANGEL, OLIVER LIEB, BARRY GILBEY, KEITH MCD, ANDY SMITH (PORTISHEAD) ve şarkılarıyla ülkemizde ciddi bir hayran kitlesine sahip olan JAYJAY JOHANSON'un yanı sıra birçok Türk DJ olacak.

2 yıldır amatör müzisyenlerin merakla beklediği DEMO STAGE'de ise, adından da anlaşıldığı üzere, henüz tanınmamış müzisyen ve gruplara kendilerini gösterme imkanı sunuluyor.

Istanbul'a 30 dk.lık mesafede bulunan Ömerli'ye şehir merkezinden 4 ayrı noktadan ring servislerle ulaşmak mümkün olacak. Ayrıca festival alanında 3000 araçlık otopark olduğunu da belirtelim. H2000'i, gelen büyük ve kalabalık sanatçı kadrosunun yanı sıra heyecanlı kılan şey konser alanında kamp yapılabilmesi. Ücretsiz kalınabilen çadır alanından, özel güvenlikten, duşlara kadar her türlü kolaylık düşünülmüş. Her ihtimale karşı, hazırlıksız gelenler için festival alanında çadır satışı yapılacak.

İlk yıl olduğu gibi bu yıl da Ömerli'de konaklamalı festivalin gerektirdiği hastane, eczane, market, duş-tuvaletler gibi tüm ihtiyaçlar kalabalık bir ekip tarafından karşılanıyor olacak. Extreme aktivite ve oyun meraklılarınaysa bungee jumping, tırmanma duvarı gibi birçok aktivitenin yer alacağı bir alan var.

Bilgi için www.h2000musicfestival.com’a bir göz atın

Yukarıdaki metin kelimesi kelimesine syudyoimge.com'un ilgili haberinden alınmıştır.

Yorumlar

  • Bi ara sponsor konusunda problem çıktığını falan duymuştum, ama herhalde o sorunlar çözüldü. Bu kadar detaylı bilgi vermezlerdi herhalde?
    Üye
    wogon
    Tarih
    30 Mayıs 2002 00:00
Toplam 1 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler