Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Magazin

Muse @ Rock İstanbul İptal

24 Mayıs 2004 00:00
Rockistanbul sitesinde yapılan açıklamaya göre Muse Turkiye ve Yunanistan konserlerini iptal etmiştir. Açıklamanın tamamı aşağıdadır.

"Rockİstanbul ve Rockwave'in Muse grubunun Türkiye'de ve Yunanistan'da çalmayacaklarına dair aldıkları kararlarına yönelik ortak açıklamasıdır.

Muse grubu Türkiye'de (Rockİstanbul) ve Yunanistan'da (Rockwave) vermeyi taahhüt ettikleri konserleri iptal etme kararı almıştır.


Dün gece geç saatlere kadar Rockİstanbul ve Rockwave Organizasyonları olarak grubun menajerleri tarafından daha önceden yapılması gereken ama yapılmayan resmi açıklamayı bekliyorduk.

Grup ile yaptığımız anlaşmanın finansal kısmı ve çalacakları tarih/saat/yer gibi bilgileri aylar öncesinden kesinleştirilmiş olmasına ve grubun performansı için gerekli olan teknik bilgi dosyalarının dahi elimize ulaşmış olmasına rağmen, Muse 'hiçbir sebep göstermeden' bu anlaşmaları bozmayı tercih etmiştir.

Grup, aynı şekilde, 18-22 Haziran 2004 tarihlerinde Yunanistan'da yapılacak olan Rockwave festivalindeki performansını da 'hiçbir sebep göstermeden' iptal etmiştir.

Bütün bunlardan sonra, Muse'un bu hareketinin değerlendirmesini sevenlerinin vicdanına bırakıyoruz.

Rockİstanbul ORG ve Didimusic/Rockwave"


GRJ :: Muse
Kaynak: rockistanbul.com

Yorumlar

  • ulen bu neya herkesin havasından geçilmiyo bu listeye muse de katılmış hayırlı olsun bakalım bi daha nasıl türkiyeye gelirler acaba
    Üye
    DataTeam
    Tarih
    16 Haziran 2004 00:00
  • abi adamların bi tarafları kalktı yaw. BUndan 4 sene önce istanbula 4.000 dolara gelen grup bu sene 80.000 doları geri çevirdi yaptıklarıyla bu hareketle dünya star ı oldular ya, tanındılar allah yardım ede akıl fikir vere bunlara
    Üye
    Diamond
    Tarih
    13 Haziran 2004 00:00
  • yahu jack kardes senin yorumlarin ciddi cok iyi ya...

    kendisi kaybeder tabi cok da lazim degil yeteri kadar 14-21 yas arasi dinleyeciye hitap eden grup var zaten hicbiri de bir b.ka yaramaz.
    vokaline kodumun musesi
    Üye
    frank dux
    Tarih
    9 Haziran 2004 00:00
  • Muse, kendin kaybedersin çocuğum...
    Türkiye'de kimse senin gibi bi gruba bayılmıyor zaten...
    Üye
    JackSparrow
    Tarih
    30 Mayıs 2004 00:00
Toplam 4 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler