Epica Zaman: 26 Temmuz 2006 Çarşamba Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul Fiyat: Sahne önü: 50 YTL Normal bilet: 33,5 YTL Bilet: biletix.com">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Epica Konseri @ Refresh The Venue - Maslak - İstanbul

10 Temmuz 2006 00:00
Sahnede: Epica
Zaman: 26 Temmuz 2006 Çarşamba
Mekan: Refresh The Venue - Maslak - İstanbul
Fiyat:
Sahne önü: 50 YTL
Normal bilet: 33,5 YTL
Bilet: biletix.com

Dünyada yükselişe geçen bayan vokalli rock grupları arasında Hollanda'nın The Gathering ile birlikte en önemli yeni gruplarından Epica, 26 Temmuz'da İstanbul'da. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi kazanan Epica, vokalistleri Simone'nin sesi ve fiziksel güzelliği ile birçok grubun önüne geçti ve dünya müzik piyasasında son yıllarda kendine ciddi bir yer edindi.

İstanbul Üniversitesi Rock Kulübü tarafından düzenlenecek bu konserde Epica dışında ülkemizin sevilen rock-metal grupları da sahne alacak.

Yorumlar

  • Epica'yı süper ötesi grup zannedenler müzikten anlamıyordur.Bu kadar!Sıradan bir grup yani.Bunun gothic metal olmasıyla bir alakası yok.
    Üye
    Camenta
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • nasıl böyle saçmalayabildiniz acaba? :)
    konserde görene kadar gayet sevdiğim beğendiğim bi hatundu hatta stüdyo kayıtlarını izlemiştim yerinde oturmuş uslu uslu şarkısını söylüyodu çok mütevazi duruyodu..konserden sonra hiç de öyle olmadığını gördüm..neyse saçma ve gereksiz bir muhabbet...
    29 Temmuz 2006 Cumartesi | Yazan: •rammstein-till•


    Şöyle saçmalayabildim hemen izah edeyim size :)

    Bu kişi sahneye çıkıyor vede söylediği tarza göre giyinmesi gerekiyor Sahneye tesettür ile çıkacak hali yok.
    Bence kıyafeti oldukça ölçülü olmuştu ve herhangi bir teşir edici hareket görmedim.
    Tabi stüdyo da uslu uslu oturulacak ama sahnede durum farklı olmalı.
    Tabi burada "bence" nin altını tekrar çizmek isterim.
    Üye
    dourden
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • bigün gelicek bizim gruplarımızın altında çıkacak buraya geldiğinde çok iyi sanılan gruplar. hiç merak etmeyin...


    Anlamıyorum arkadaşlar bizim gruplarımız ilk çıkacaktıda Epica geldiğinde bunlara yok biz vaz geçtik siz alt grup oldun mu dendi cacaba? Bu gruplar kabul ederek çıktılar alt grup olarak.
    Kendi adıma konuşmak istiyorum oraya yanlızca epica konseri için gittim Epica olmasa alt gruplarıda dinleyemeyecektim ve Catafalque grubundan habersiz olacaktım. Belki bir çok kişi bu grubu biliyor olabilir ama ben ve benimle gelen 2 kişi bilmiyordu.
    Sonuç olarak bu grup 3 dinleyici daha kazandı ve eylülde çıkacak albümünü bekliyorum ayrıca ilk albümünüde en kısa zamanda alacağım.
    Bence bu gruplar birşey kaybetmediler altgrup olmakla aksine kazandılar. Birgün bu gruplar konser verdiğinde alt grup olarak çıkacak herhangi bir grupta bu gruptan daha iyi veya daha kötü olacaktır. Alt grup olarak çıkmakta kaybedecek veya üzülecek birşey yok. Ben böyle düşünüyorum :)
    Biraz uzun oldu sonuna kadar sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
    Üye
    dourden
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • Bir miktar kıskançlık olmuş sanırım ama kıskanmakta haklılar :P
    28 Temmuz 2006 Cuma | Yazan: dourden

    nasıl böyle saçmalayabildiniz acaba? :)
    konserde görene kadar gayet sevdiğim beğendiğim bi hatundu hatta stüdyo kayıtlarını izlemiştim yerinde oturmuş uslu uslu şarkısını söylüyodu çok mütevazi duruyodu..konserden sonra hiç de öyle olmadığını gördüm..neyse saçma ve gereksiz bir muhabbet...
    Üye
    rammstein-till
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • gothic oldumu tamam hemen yerin dibine sokun bizim gruplarımız iyi evet ama epica nında iyi olduğunu kabul etmek lazım boş yere sallamaya gerek yok yok onun altında çıkamazmış yok şöyleymiş beş yaşında ki çocuk muhabbeti bunlar çıktımı epica da türk gruplarda çıktılar babalar gibide söylediler herkes emek verdi yaptı bizim grupları öveceğinize gidip birşeyler başarmaya çalışın bu kadar boş muhabbetlere kafa yorarak bilinçli olunamaz....
    Üye
    carp_goth
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • bigün gelicek bizim gruplarımızın altında çıkacak buraya geldiğinde çok iyi sanılan gruplar. hiç merak etmeyin...
    Üye
    4SpeedKillHate
    Tarih
    29 Temmuz 2006 00:00
  • 4SpeedKillHate'in dediklerine kesinlikle katılıyorum.Epica son derece sıradan bir grup.Yani ne var Epica Epica diye.Bence de Türk gruplar ona alt grup olamaz.Türk gruplar arasında ondan çok daha kaliteli gruplar var bence.Herkes birşey sanıyor zaten Epica'yı.Yalnız şu konuyu da es geçmek istemiyorum.Ben de İstanbul Üniversitesi'nde okuyorum ve dolayısıyla bu organizasyonu gerçekleştiren rock kulübündeki arkadaşları da tanıyorum.Tabi ki bir yabancı grubu getirmek başarıdır.Buna söyleyecek hiçbir lafım yok.Onları bu konuda tebrik ediyorum.Ama kimse de Epica'yı gelip büyütmesin.Çok önemli bir grup değil.Bu lafı gothic metal yapıyorlar diye söylemiyorum,yaptıkları müzik çok kalitesiz diye söylüyorum.Gothic metal de olsa yapılan müzik daha kaliteli olabilir.
    Üye
    Camenta
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • ama simone son derece teşhirciydi bence iticiydi tabi erkeklerin benimle aynı fikirde olduğunu zannetmiyorum ama:)


    Bir miktar kıskançlık olmuş sanırım ama kıskanmakta haklılar :P
    Üye
    dourden
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • catafalque iyiydi ama soul sacrifice çok çok daha iyiydi süperdi saatlerce beklemeden sonra milleti kendine getirdi..epica da iyiydi:) gayet sıcak kanlılardı..performansları da güzeldi..ama simone son derece teşhirciydi bence iticiydi tabi erkeklerin benimle aynı fikirde olduğunu zannetmiyorum ama:)
    Üye
    rammstein-till
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • Farklı katagorilerde olmaları gerektiğine inanıyorum
    soul sacrifice ın gerçektende Epica konserinde yeri yoktu. Ama birde şunu düşünmek gerek adamlar epica konserinde alt grup olmayı kabul etmişlerdi kimse aa epica geldi siz alt grup olun demedi...
    Üye
    dourden
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • 4SpeedKillHate....
    fikirlerin çok sağlam,keşke herkes en az senin kadar bilinçli olabilse.
    Üye
    iammine
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • evet maslak çok uzak...ben de blind guardian konseri sonrasında ancak taxim e gelebilmiştim...refresh the venue yü pek sevememiştim...oto sanayi sitesi manzarası da var:)
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • Aldigim bilgiye gore; Epica konser sonrasinda "seneye bidaha gelelim" gibi bi memnuniyet icinde degilmiş seyirci azligindan yakinmislar.

    Haklilar tabi ama suc seyircide degil maslak cok ters bi yer gerci akustik olarak yeni melege herturlu takar ama anadolu yakasindan gelmek isteyenlerin %80 ini direk iptal eden bi yer maslak.Bunuda mekani tutanlar dusunecekti.
    Üye
    Unholyvoid
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • epica muthis bi grup gercekten simone super bi vokal keske gidebilsem
    Üye
    linde_
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • saçmala sevgili arkadaşım. dil ile ne ilgisi var bu söylediklerimin. ingilizce dünya dili. ona bakarsan epicanında şarkıları ingilizce kendileri hollandalı oldukları halde.. alakasız bişe yazmışın...yazmış olmak için yazmayalım artık...
    Üye
    4SpeedKillHate
    Tarih
    28 Temmuz 2006 00:00
  • benim merak ettiğim: bu iyi grup diye nitelendirilen türk gruplarımızın isimleri neden bizim ana dilimizde değil de ingilizce.sanki bu durumu kabullenmişler de mi ingilizce isimler koymuşlar diye düşündüm bir an.(kastım yok sadece aklıma geldi).yoksa soul sacrifice iyi bir grup biliyorum.
    Üye
    kalte_nacht
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • soul sacrifice ın epica gibi götik metal yapan bi grubun altında çıkmasını hazm edemiyorum. biz bu işi çok daha iyi yapıyoruz. moribund oblivion, raven woods, false in truth ,crossfire, black omen, soul sacrifice. bu gruplar yalan gruplar değil ve lanet olası organizatörlere sesleniyorum... artık dandik bi grup gelicekse bizim sağlam gruplarımızın altında çıksınlar. soul sacrifice epicanın altında çıkamaz. bunu kabul etmiyorum.. biikere death metal ile gothic metalin ne alakası var. ya da grup eksikliğindenmi soul çıktı. belkide para. belki değil kesin para. öyle bi ülkede yaşıyoruzki kalitenin alasını yapsa bile sırf ırkları yabancı diye dışardan geliyolar diye onlar daha değerli oluyor. bizim çocuklarımızın müzikleri kafadan 1-0 yenik başlıyor.. buna dur demek bizim elimizde. tük metal gruplarının albümlerini alıp konserlerine gitmessek. ya da böyle bi durumda prostesto etmeyip konsere gidersek bunun sonu gelmez. onlar hollandada rahatlar içinde istediği gibi imkanlarla çalışıp kayıtlarını yaprken bizim çocuklarımız sağ ve solun en uçlarda olduğu ve bıyıklı yoz yobazların küpeye uzun saça laf edenlerin arasında böyle mükemmel işler çıkartıyorlar. bizim çocuklarımız haketmiyor 3. sınıf yabancı grupların altında çıkmayı....
    Üye
    4SpeedKillHate
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • ben en öndeydim coşup kafa salladım ama arkamdakileri bilemem:P:P.Catafalque çok beğendim gerçekten sağlam grupmuş eylülde albümleri çıkıyormuş herkese almalarını tavsiye ederim.Epica harikaydı o ne sahne performansı o ne kafa sallama 360 devir pervane maşallahhhhhhhhhh...Gelmeyenler kafasını duvardan duvara vursun :))))))))))
    Üye
    carp_goth
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • Seyirci konunda bende katılmıyorum ellerini kollarını bağlayan hiç görmedim. Varsa bile Patronun oğludur ve bu tür müzik sevmiyordur :P
    Az seyirci olmasına rağmen okadar ses geldiyse kimse elini kolunu bağlamış olamaz zaten :D
    Catafalque' da gerçekten çok iyiydi.
    Üye
    dourden
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • Dun akşam ben de oradaydım, Catafalque ve Epica muhteşemdi. Konsere bu kadar az kişi gelmesine çok şaşırdım.Umarım tekrar gelirler, seyirci konusuna katılmıyorum, dallama insanlar yoktu ve gelenler nasıl eğleniceğini biliyodu, ellerini bağlayanda görmedim ben.Sadece az kişi gelmişti.
    Üye
    elaine
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • organizasyon eksikliği vardı ama güzeldi.epica için değdi.kimlik istediler mesela.paso olur mu diyoruz herkes farklı cevap veriyor.biraz gergin başladı o yüzden.gruplar çıkmak bilmez.ilk grubu hiç beğenmedik.soul sacrifice çocuk bahçesiyle gazı verdi.catafalque ve epicayı ifade etmek için kelime bulamıyorum zaten.biz epicayı çok severiz zaten=)
    Üye
    gulsun
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • Dün akşam oradaydım mükemmellerdi. Bu arada Simon resimlerde ve videolardaki görüntülerinden en az 20 kat daha güzel.
    Bir sonraki konserlerini şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum :)
    Üye
    dourden
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • epica... simone simons geliyor :S super olucak eminim... yes!!!
    Üye
    Broken Heart
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • arkadaslar forumlarda okadar konusuldu cogu yerde tartısıldı bu konser biletlere ucuz denıldı yok mekan kücük denıldı atılıp tutuldu yıne neoldu içerde 500kısı yaa vardı yaa yoktu bu gelenlerınde cogu emınım beles bıletle gelenelrdi...bukadar davetiye dagıtılmasına ragmen bukadar az kısının gelmesi beni sarsırttı dorusu hele hele mekanın kucuk oldugunu savunanlar; ön taraflar bile dolmadı...nese sunu diyebılırım bitek epıca sahneye cıktı okadar kısı gelsede biz calarız dedıler ve caldılar bayada idiiler sahnede performans ama seyirci nerde az kısı geldi öz kısı gelmıstr dedık ama oda yoktu vasatında altındaydı seyırcı ellerını baglayıp sahneye bakmaktan baska bısı yapmadılar sahnede adamlar yapabılceklerının en iisini yaptılar ama kımsede tık yoktu...bu grup herzeman gelmez buraya ve buunun degerini bilmelıydık...
    Üye
    jojoba
    Tarih
    27 Temmuz 2006 00:00
  • güzel olmasını bekliyoruz.catafalque itüde harikaydı.bakalım orda nasıl olacak?
    Üye
    gulsun
    Tarih
    26 Temmuz 2006 00:00
  • yazık olcak gidemicem yaa :( kaçar mı bu fiyata bu konser..
    Üye
    no_way
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • kaçmaz wallahi ne diyem
    Üye
    dark_throes
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • catafalque alt grup...
    Üye
    kacak
    Tarih
    25 Temmuz 2006 00:00
  • valla bende var erkek vokal nigthwish basit bir metal grubuna dönmüşler hiçbir özellikleri kalmamış.........
    Üye
    carp_goth
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • allah kahretsin yine gidemiycem!!!!
    Üye
    SilpKnoT_noise
    Tarih
    24 Temmuz 2006 00:00
  • ah bi judas gelse de uçsam..
    Üye
    Orion_013
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • gıtmek ıstıyorum:(:(:(
    Üye
    blackımpact
    Tarih
    23 Temmuz 2006 00:00
  • Simone yaa... Tarja da iyi sestir ama o grubunu çoktan kaybetti..Yine de saygı duyarız kendisine.. Toumas beni alır mısınız gruba solist olarak? Fena değilimdir hanee :p
    Üye
    scizzophren
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • Hadi be nightwish ve erkek vokal.. :(((

    daha saçma olamazdı kesinlikle!!bu arada güya tarja çok kapris yapıyor ve grubu önemsemiyor diye atılmış gruptan
    Üye
    kalte_nacht
    Tarih
    22 Temmuz 2006 00:00
  • üzüldüğüm iki haberi aldığımda yıkılmıştım ben de...tarja nın nightwish ten atılması ve theater of tragedy den liv kristine in atılmasıydı...nedense gruplar bi süre sonra başarılı sapranoları atıyorlar ben de anlamadım...tarja yerine erkek bi vokal çok saçma...
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • kaçmaz konser...

    ayrıca tarja atıldı gruptan.hatta nightwish anasayfasında bayağı bir zaman duyurularda nightwish yeni vokalini arıyor ilanları vardı.şimdi noldu buldular mı bilmiyorum
    21 Temmuz 2006 Cuma | Yazan: kalte_nacht


    Ne yazık ki erkek bir vokalle yola devam etmeye karar verdiler üzülerek duyururum ben onların kafasına sokayımm hangi akla hizmet tarjayı kovdularsa hayır kovuyorsunuz neden başka bir soprano bulmuyorsunuz yuh değil mi ama yani arkadaşlar
    Üye
    carp_goth
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • Öğrenir öğrenmez biletimi aldım bekliyorum eheh :D
    Üye
    dourden
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • kaçmaz konser...

    ayrıca tarja atıldı gruptan.hatta nightwish anasayfasında bayağı bir zaman duyurularda nightwish yeni vokalini arıyor ilanları vardı.şimdi noldu buldular mı bilmiyorum
    Üye
    kalte_nacht
    Tarih
    21 Temmuz 2006 00:00
  • 18 yaş sınırı yoktur.
    Üye
    schizoemre
    Tarih
    19 Temmuz 2006 00:00
  • bi gun nightwish de gelir merak etme=)

    ama en büyük isteğim tristania!! ="((
    Üye
    -jackal_musty-
    Tarih
    19 Temmuz 2006 00:00
  • bişey sorcam kız arkadaşla gelcemde 18 yaş sınırlaması varmı diye soruyorum..bilgisi olan varmı?? yoksam tek gidices=)
    Üye
    -jackal_musty-
    Tarih
    19 Temmuz 2006 00:00
  • ÖLMEDEN Bİ TARJA'YI DA GÖREBİLSEYDİK...
    Üye
    doriangirl
    Tarih
    18 Temmuz 2006 00:00
  • Gelmek isterim... Örnek aldığım grup olan catafalque'nin, sadece dinlemekten zevk aldığım epica'nın alt grubu olarak sahne alması ilginç olsada... Kesin gitmem lazım hattaaa!!!
    Üye
    Leon
    Tarih
    18 Temmuz 2006 00:00
  • tebrik ederim sizi...bu şekilde davrananları yakmak lazım gerçekten...ama diğer orginazasyonlarınızda bu tür olaylara karşı önlem almalısınız...davetiyeleri uygun sayıda ve uygun özellikte insanlara dağıtmanız hem size yakışır hem de bu tür insanlara bi şans vermemiş olursunuz...ilerki icraatlarınızda sonsuz başarılar dilerim...(bizim okulda da bu tür organizasyonlar olabilse keşke...)
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    17 Temmuz 2006 00:00
  • Bravo başkan adamı iyi ketenpereye getirmiş kendini akıllı zannedenlere örnek olsun dua etsin başkan insaflı adam istese adamın okulla ilişiğini kesecek bir sabıka almasını sağlardı kanunları var bu ülkenin...Herkes ayağını denk alsın...
    Üye
    carp_goth
    Tarih
    17 Temmuz 2006 00:00
  • gitmem gerek kaçmaz...
    Üye
    enFUCKtüs
    Tarih
    17 Temmuz 2006 00:00
  • kusura bakma morgoth,

    biz o davetiyeleri deftones konserine gelmiş şanslı dinleyicilerin epica konserinde de yer almaları için dağıttık. (Deftones konserini düzenleyen Mute Productions'ın sahibi İURK'nin eski başkanı Ahmettir.) İnsanlar yerden davetiye toplayıp da 10ar 20şer milyondan satıp da hem bir suç işlemesi hem de sarfedilmiş emeği hiç etmeleri için değil. Zaten o davetiyeleri satmak kadar, para ile satın almak da suçtur. Durumun vahimiyetini göstermek için davetiye satıcısı ile alıcı kılığına girmiş olan İURK üyesinin arasında geçen msn konuşmalarını buraya kopyalıyorum.

    davetiyeler 10 milyon dan satılıyordu ve hatta

    '' Kopilo VesBrown '':
    dostum eklemişsin hayırdır ?
    Deathpray:
    davetiye varsa alayım diyorum şöyle 20 tane
    '' Kopilo VesBrown '':
    olur
    '' Kopilo VesBrown '':
    eğer almayı düşünüyosan isteyenlerle pazar günü taksimde buluşucam
    '' Kopilo VesBrown '':
    tabi istteysen
    Deathpray:
    istteyim istteyim
    Deathpray:
    davetiyeler iptal oldu diyorlar ama
    '' Kopilo VesBrown '':
    yok öyle bişey forumdada yazıyo zaten
    '' Kopilo VesBrown '':
    araştırmışlar
    '' Kopilo VesBrown '':
    öyle bişey olcak olsa dağıtmazlardı zaten o konu bi geyikten çıktı yaw
    Deathpray:
    bisürü formda okudum iptal filan demiş istanbul üniversitis rock kulübü
    Deathpray:
    metaltr dede yazıyo
    Deathpray:
    ya da şöyle yapalım
    '' Kopilo VesBrown '':
    link falan varmı bakayım ya ben sağa sola sordum olmaz öyle şey diyolar
    '' Kopilo VesBrown '':
    metal tr de baktım yok öyle bi yazı yaw
    Deathpray:
    ben senden 10 tane aliyim haberim yoktu derim
    Deathpray:
    deriz
    '' Kopilo VesBrown '':
    nası yani
    Deathpray:
    gireriz heralde
    Deathpray:
    iptal olsa bile bizim haberimiz yoktu deriz
    Deathpray:
    adamlar oraya gelmiş adamları geri çeveirecek halleri yok
    '' Kopilo VesBrown '':
    ya her türlü geçiyo davetiyeler ben çoğu ilgili yere baktım asılsız bişey o
    Deathpray:
    dağıtmasalarmış
    '' Kopilo VesBrown '':
    yani
    Deathpray:
    pazar günü kaç gibi buluşcan
    '' Kopilo VesBrown '':
    daha net bi saat konuşmadık ama 6-8 arası falan ya da akşam olur heralde
    Deathpray:
    aslında istteysen taksim civarı filan benim tanıdığım en az 50 kişi var
    '' Kopilo VesBrown '':
    istteyim
    Deathpray:
    bana 1 milyon verirsen toplu halde hepsine bugün alırım
    '' Kopilo VesBrown '':
    1 YTL mi yok dostum
    '' Kopilo VesBrown '':
    kalsın
    Deathpray:
    syani 9 a satıcan
    Deathpray:
    anlamıomusun?
    '' Kopilo VesBrown '':
    10 tanesini 75 e veriyorum zaten isteyene
    Deathpray:
    ben 1 milyon alıcam
    Deathpray:
    ama 50 tane alıcam
    '' Kopilo VesBrown '':
    he tamam
    Deathpray:
    sende kaç tane var
    '' Kopilo VesBrown '':
    olur sen bana 50 Tane parası getir
    '' Kopilo VesBrown '':
    ben 7.5 tan vereyim
    Deathpray:
    aslında kasam 80-90 tane bile alrıım ya 7.5 tan veriyosan
    Deathpray:
    hatta 100 tane bile alırım ya
    '' Kopilo VesBrown '':
    375 yapıyo 50 tane
    Deathpray:
    çünkü 2.5 kalıyo dimi bana
    '' Kopilo VesBrown '':
    sende 500 e verirsin
    '' Kopilo VesBrown '':
    evet
    Deathpray:
    o zaman sen 100 tane getir
    Deathpray:
    bama bugün getir ki bende dağıtımı yapabiliyim
    '' Kopilo VesBrown '':
    bi dkk
    Deathpray:
    hafta sonuna kadar

    <[email protected]>
    Üye
    schizoemre
    Tarih
    17 Temmuz 2006 00:00
  • her ülkede karaborsa vardır...aklınıza gelen herşeyde...eskiden tüp,şeker,un,yağ bakkallarda saklanırdı sonradan zam gelince satılırdı...karaborsa olayını anneme sorsam bilir:)bi maça gidin ve biletlerin dışarda karaborsa da satıldığını görürsünüz...aslında biletli olan tüm öğelerde vardır bu olay...burası türkiye ve davetiyeler de satılır çünkü millet para düşkünü ülkemizde...bi arakadaşım bile satıcaktı fazla olan biletleri ama ben arkadaşlarıma vercektim beraber izlemek için epica yı...iurk nun sitesine baktığımda gerçekten geçen senelerdeki icraatlarını görünce şok oldum ve bir o kadar da hayran kaldım...dark tranquillity,sentenced,amorphis,stratovarius,lacrimas profundere,katatonia...gerçekten bu grupları getiren bi klup çok deneyimli ve çok titiz olmalı kanısındayım...ama refresh the venue gibi çok büyük olmayan bi alana hem 1000 lerce davetiye dağıtıp hem de epica ya göre 35-50 milyon fiyat çekmek bana garip geldi...bence bi daha ki çalışmalarında iurk un karaborsa gibi hemen akla gelicek ve çok basit bir negatif faktörü göz önüne alması gereklidir(ve aynı zamanda türkiye faktörünü)...neyse epica ya olan sevgim de kaçtı sayenizde...paralı bilet alsam da sonradan o biletleri de iptal eder saygın iurk...çalışmalarında başarılar saygı değer rock klübü...
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    17 Temmuz 2006 00:00
  • kaçmaz abi!!!
    Üye
    magdelena34
    Tarih
    16 Temmuz 2006 00:00
  • epica üstüne tanımam gitmek lasım..gelen gelsin
    Üye
    ---eylem---
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • benim buraya yazdığım mesaj nereye gitti söylermisiniz dalga mı geçiyorsunuz kardeşim halla halla tekrar söylüyorum birileri davetiyeleri satıp ondan para kazanmaya çalıştığı içindir ki davetiyeler iptal edilmiştir atıp tutanlara duyurulur...
    Üye
    carp_goth
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • deftones-katatonia konseri 24 haziran da yapılmıştı ve orda dağıtılan davetiyeler 1000 lerceydi.gördüğüm tüm görevlilerin ellerindeydi.hatta ben 1 tane almıştım ve 2 tane de yerden toplamıştım...refresh the venue sadece o dağıtılan davetiyeler kadar insan alırdı...35-50 ytl olarak biletler açıklandı.epica ya 35 ytl çok fazla güzel bi grup olmasına rağmen türkiye şartlarında...ve davetiyeleri iptal etmeleri onlara ne kadar kar sağladı düşnün...kimsenin mağdur falan olduğu yok ortada...sadece para kazanamicak olmaları iptal ettirdi onları...davetiyesi olan ve dağıtılanları gören ve ardından bilet fiyatlarını gören her kişi düşünmüştür BU DAVETİYELER GERÇEK Mİ??? diye...çok aptalca bi tutum bence...kim mağdur oldu sizce???site de yapılan açıklamaları da çok komik...

    GERÇEKLEŞEN OLAYLAR ÜZERİNE DAĞITILAN BÜTÜN DAVETİYELER GEÇERSİZDİR..

    YENİ DAVETİYELER BASILACAK OLABİLDİĞİNCE ARKADAŞLARIMIZ MAĞDUR EDİLMEMEYE ÇALIŞILACAKTIR..


    kendileri konserde dağıtmadılar mı görevli arkadaşlar aracılığıyla?alan kişi zaten 2-3 tane almicak mı???davetiyeler dağıtıldı diye işten atılanlar mı oldu:P çocuğunu kesenler mi oldu?:P davetiye dağıtılmasından dolayı davetiye alamayanlarda uçuk mu çıktı??:P deftones için gelenler zaten sallamıyorlardı epica yı ve yerlere attıklarından yerlerde dolaşıyordu davetiyeler...bana mağdur bir kişi göster senin 40 yıl .........:P
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • aman yaw kuru gürültü dinlemek için para vermem ama o hatunu izlemek için belki:)
    Üye
    RAMMS t EIN
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • :P
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • hehehe...benim elimde 3 tane davetiye var katatonia konserinde dağıtılan.bilseydim bu kadar geçirceklerini hepsini alırdım onlardan davetiyeleeri:)catafalque ın çıkması çok iyi bu arada...
    Üye
    _morgoth_
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • Alt Gruplar:

    Catafalque
    Soul Sacrifice
    Over Load
    Üye
    schizoemre
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • bunlar kaç keredir beleşe gelceklerdi bi gelemediler en sonunda geçirdiler fiyatı bakalım bu sefer gelebileceklermi:)
    Üye
    RAMMS t EIN
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • sağolsun bazı süper zekalı, üstün IQ'lu arkadaşlar yüzünden iptal edildi davetiyeler...geçmiş olsun tıpış tıpış gidip alıcaz...İÜRK'ü bi yandan kutluyorum bi yandan da sabır dileklerimi iletiyorum...düşünceleri güzeldi ama birşeyi unutmuşlar ki "burası türkiye..."
    Üye
    Magl0r
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • ön grup olarak Catafalque çıkıcak....çokta iyidirler...
    Üye
    dowjones05
    Tarih
    15 Temmuz 2006 00:00
  • Deftones konserinde dağıtılan davitiyeler İPTAL EDİLMİŞTİR.

    gerekli ve yeterli bilgi için http://www.iurk.com adresine göz atınız.
    Üye
    schizoemre
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • An itibari ile köstebekten 25 ytl'ye biletiğini aldığım grup... Severiz kendilerini başımızın üstünde yerleri var
    Üye
    frozenwish
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • eğer gidiyosan sahne önünden bilet almak lazım ki o da çok zor 50 milyon..neden böyle ki?hayat ne kadar acımazsız,kahretsin!
    Üye
    DaNeA__
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • ehueheh davetıyem var 3 tane gıdecem..satabılırım tanesını 20 den heueh... =)
    Üye
    DeathCult
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • Harbiden etkileyici müzik yapan grup. Kulakların pasını alması muhtemel.
    Burzum dinlerim eşşek severim ! grööoargh diyenlere göre değil belki ama..
    Ön yargılı olmamak lazım
    Ama fiyatlar biraz uçuk mu ne?
    Üye
    oquan
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • düdük grup
    Üye
    bulgurr
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • taptıgım gruptur... kesin gidicem konserede OLEEy
    Üye
    bassarıms
    Tarih
    13 Temmuz 2006 00:00
  • iyi hoş millet akın akın geliyor gibi istanbula ama çok abartı rakamlar söylemeleri bana koyuyor biz amerikadaki ya da avrupadaki adamlar değiliz kişi başı milli hasılaya göre değerlendirsinler lütfen 35-40 dolar veya euro onlara koymaz belki ama bize tam geçiyor be
    Üye
    nightwishepica
    Tarih
    13 Temmuz 2006 00:00
  • Biletleri Köstebek , Mephisto, Pena, Hammer, Dorock'tanda alabilirsiniz.


    Bilet Fiyatı dükkanlar da 25 YTL'dir.

    VİP biletleri sadece Biletix'ten temin edebilirsiniz
    Üye
    schizoemre
    Tarih
    13 Temmuz 2006 00:00
  • ben gidicem sanırım
    Üye
    esmeray_
    Tarih
    13 Temmuz 2006 00:00
  • ah be rektör şimdi nerden bulcaz 35 milyonu
    Üye
    tabutaht
    Tarih
    13 Temmuz 2006 00:00
  • istanbul üniversitesinin bedavaya yapacağı konser ama rektörlükten izin alınamaması sonucu gerçekleşememişti şimdi ise bu fiyatlara geliyolar güzel epica.yı severiz ama bu kadarı fazla gibi
    Üye
    nick_mick_yok
    Tarih
    13 Temmuz 2006 00:00
  • istanbulda yaşayanları kıskandığım oldukça nadir anlardan birini yaşıyorum..
    Üye
    fizban
    Tarih
    12 Temmuz 2006 00:00
  • hoşgelsinler.biran önce gitsinler!!
    Üye
    headphonesss
    Tarih
    12 Temmuz 2006 00:00
  • Bu elemanlar iyidir hoştur ama Türkiye'ye ilk geldiklerinde-- ki Rock The Nations festivalinin ikincisi oluyor bu--özel sahne şovu yapacaz diye milleti dikmişlerdi saat 01:00 a kadar,şov falan yapmadan gitmişlerdi..Ayar olmuştum..Seven sever gerçi o ayrı konu...
    Üye
    2mi3
    Tarih
    12 Temmuz 2006 00:00
Toplam 74 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler