Sigur Ros online müzik satıcısı 7digital (http://www.7digital.com/) aracılığıyla Glosoli parçasını ücretsiz dağıtıyor.">
Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik Haberler Blog

Yasal Bedava Müzik Sigur Ros - Glosoli

12 Temmuz 2006 00:00

Sigur Ros online müzik satıcısı 7digital aracılığıyla Glosoli parçasını ücretsiz dağıtıyor. Burayı tıklayarak parçayı bilgisayarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

GaRaJ'ın çalıntı müzik konusunda ne kadar duyarlı olduğunu her fırsatta belirtmeye çalışıyoruz. Online müzik piyasası her geçen gün daha da büyüyor. Artık müzik büyük bir oranda internetten dağıtılacak. Eğer müzik camiasına internetin bir tehdit değil fırsat olduğunu kanıtlayabilirsek, hep birlikte daha çok yeni grup, daha alternatif, daha yaratıcı şeyler dinleyebileceğiz. Hatta kendi ürettiklerimizi insanların beğenisine sunabileceğiz. Lütfen bilinçlenelim... Hırsızlık yapmayalım, çalmak bizim için sadece enstrümanla yapılan bir şey haline gelsin sadece. Bu tüm toplumun yararınadır.

Yorumlar

  • evet insanlar bilinçlenmeli fakat müzik dünyası da artık bu ülkenin gerçeklerini görmek zorunda. bu ülke insanı avrupa ya da amerika'da yaşayan insanların gelirlerine sahip değil. dolayısıyla amerika'da şarkı başına 1 dolar ödenirken bizim ülkemizde de aynı şey olacak diye birşey yok, olamaz hatta. belki şarkı başına 10 cent. çünkü amerika'daki 1 doların karşılığı bizde budur, hatta bundan da azdır. kısacası müzik dünyasına da iş düşüyor. insanların korsana yönelme sebepleri de araştırılmalı.
    Üye
    HayalPerest
    Tarih
    14 Temmuz 2006 00:00
  • kesinlikle katılıyorum Sigur Ros'a..ve de tapıyorum..
    Üye
    headphonesss
    Tarih
    12 Temmuz 2006 00:00
  • sigur ros'tan sevindirici bi haber :)

    her grubun albümü Türkiye'ye gelemiyor, internet üzerinden satışa destek veriyorum ben de.
    Üye
    sho_nuff
    Tarih
    12 Temmuz 2006 00:00
Toplam 3 yorum var. Tüm yorumlar »

Taze haberler